Skip to main content

TAK MAMPU NAK PAKAI 10 LAPIS INNER - NEELOFA

Assalamualaikum...

Macam nak gelak je bila baca komen2 yang kata neelofa pakai baju jarang sampai nampak baju dalam tu.Kelakar sebab yang komen tu semuanya tengok sekali imbas je lepas tu terus kata baju jarang.sedangkan sebenarnya baju tu tak jarang pun..


Saya ni bukan peminat Neelofa..Mungkin sebab muka dia yang sombong tu..heheh..Tapi nak la betul kan penglihatan orang2 yang kata dia pakai baju jarang tu.Kesian pulak di tuduh macam2..kalau tengok kat gambar atas ni, bentuk baju dalam yang oranng dok nampak tu sebenarrnya bayang2 dari tudung yang dia pakai..Lepas tu  warna pink tu adalah pantulan warna dari benda apa entah yang dia pegang tu..

nampak tak??




Neelofa sendiri kata kat Turki sana cuca sejuk..tak kan lah dia nak pakai baju jarang..Yang lagi kelAkar tuan punya blog pun...tak tengok kiri kanan sebelum tulis..main setuju je dengan komen orang ramai tu..hahahah...patut la selalu kena hentam..

sekian..

Comments

  1. a'a lah..baru perasaan..ada baca pasal benda ni pagi tadi..tapi takdelah komen apa-apa pun..ni dah terbaca, terus komen..hehe..entry ini haruslah dibaca oleh mereka yang cepat sangat komen yang bukan-bukan tu..kan? hehe

    ReplyDelete
  2. Untuk selamat dan selesa dari pandangan mata orang luar yg suka cari salah.. pakai lah pakaian yg tidak menimbulkan fitnah

    ReplyDelete
  3. orang takde keje je nak menelek sampai ke dalam

    ReplyDelete
  4. xksh la org nak cakap apa pun tapi seriously baju dy cantik...ngee

    ReplyDelete
  5. pinjam entry n gambar utk entry saya ye ;-) tq

    ReplyDelete
  6. Kesian neelofa..dh lah lawa...sapa duk kutuk tu nak pageview dy tnggi ja...bkan nak pikiaq dosa ka ap...

    ReplyDelete
  7. Hehe..bile pakai baju putih mmg org senang tertipu..yg keluarkan cite tuh pun, kut ye tilik/perhati la dulu..xmemasal jer..

    ReplyDelete
  8. retis camtu la kan selalu jadi perhatian

    ReplyDelete
  9. jarang bc gosip artis bila tgk entry ko ni baru tau ... oooo

    ReplyDelete
  10. mcm pnah tgk satu blog buat cter nie
    tapi tgk pada link blog mcm hampeh.
    hehehe..
    tau dah jenis nk cari traffic jer.

    ReplyDelete
  11. Orang lawa, retis pulak tu, of courselah zass, zass aje kena komen kalau pandang sekali imbas ada yang tak kena ^_^

    Saya ada baca jawapan Kak Lofa ni pagi tadi. Entahlah saya nampak sekali imbas memang macam bra/inner warna pink tapi mulut saya tertutup aje, tak komplen apa-apa tau. Hehehe!

    ReplyDelete
  12. ahak, kalau tengok sekali imbas memang nampak macam jarang..bila tengok lama-lama tu hanyalah bayangan

    ReplyDelete
  13. Baju putih kalau pakai warna hitam belah dalam nampak sangat

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …