JUAL PRODUK ANDA DI HALALSURF.PENDAFTARAN PERCUMA

Assalamualaikum...Nampak tak iklan halalsurf.com kat atas ni..saya ada cerita sikit pasal halalsurf pada beberapa rakan blogger yang berniaga.Rupanya ada yang tak tahu lagi betapa besarnya peluang yang diberikan oleh halalsurf pada peniaga-peniaga online sekarang ni.          

Bagaimana halalsurf membantu peniaga?

Join halalsurf dan anda hanya perlu menguruskan penghantaran pada pelanggan..produk anda akan  dipaparkan
Dilaman web halalsurf untuk memudahkan pelanggan  membuat tempahan

Contoh macam awak jual makanan sejuk beku..Bila awak mendaftar dengan halalsurf produk awak akan dibawa masuk ke dalam halalsurf  untuk dipasarkan.bila pelanggan order awak sendiri akan uruskan tentang penghantaran.Bab pemasaran serahkan pada halalsurf.

Sebenarnya halalsurf bukan benda baru..Tapi sebab ramai peniaga baru yang menjual diatas talian ni yang tak tahu, jadi benda ni tak di rebut peluang nya..satu kerugian..kan??

Faedah yang diterima peniaga selepas menyertai halalsurf

                  

Apa yang boleh dijual di halalsurf?

Apa saja barangan diterima di halalsurf.Sama ada barang terpakai ataupun produk baru. Dari makanan, perhiasaan , pakaian , perabot baru dan terpakai, otomobil dan apa saja.

Berminat?


Sekian..

Ini adalah entry berbayar.Jika anda inginkan khidmat review untuk memperkenalkan produk anda , boleh hubungi saya di  diana.rashid36@gmail.com  whatsapp :012 597 7656

Post a comment

8 Comments

sila tinggalkan komen anda...:)