Skip to main content

WOMAN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WDEC) - KRIM UNTUK CANTIK.

Assalamualaikum...



Ketinggalan sangat saya ni kalau pasal produk-produk rawatan dan kecantikan kulit dan tubuh badan..Baru-baru ni saya tengok ramai rakan di facebook saya yang bercerita tentang produk Women Desiree Essential Cream (WDEC)..Bila saya google tentang produk ni baru la tahu rupanya produk ni dah lama ada di pasaran.Patut lah dah ramai yang merasai kesan baik penggunaan Women Desiree Essential Cream ni.

Apa yang saya tahu Women Desiree Essential Cream ini adalah KRIM HORMON..Bermakna kalau awak memang mempunyai apa saja masalah kulit wajah dan dalaman ,Women Desiree Essential Cream lah jalan paling selamat dan jimat.Tak payah beli macam2 produk.Satu ni je dah boleh selesaikan semua masalah awak.


Bagi yang baru menggunakan produk ni , akan mengalami penyingkiran toksin .Tapi lama kelamaan wajah akan lebih berseri, licin tanpa jerawat dan jeragat.Proses penyembuhan nya juga berperingkat-peringkat.Tak de la bila pakai hari ni esok dah hilang semua jerawat.Sebab tu bila awak berhenti pakai pun ,kulit kekal cantik dengan penjagaan yang betul.

Women Desiree Essential Cream dihasilkan daripada formulasi khas untuk merawat dan menstabilkan hormon dalam tubuh badan. Ianya menggunakan BIO teknologi Nano-di mana ianya terus meresap ke dalam kulit untuk mendapatkan kesan yang optimum.



WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM SESUAI KEPADA :

✅IBU HAMIL
✅PESAKIT CYST
✅PESAKIT FIBROID
✅PESAKIT KANSER
✅SEMUA JENIS PENYAKIT

************************
1001 KELEBIHAN WDEC mengatasi SEMUA:
************************


✅ Kesan seawal seminit (firming dan lifting)
✅ Masalah hormon wanita
✅ Masalah nasfu dingin wanita untuk bersama
✅ Masalah Keguguran Rambut
✅ Masalah Migraine
✅ Masalah Resdung
✅ Masalah Insomnia
✅ Masalah rabun mata
✅ Masalah Bibir gelap/ hitam/ lebam
✅ Masalah pipi pau dan untuk dapatkan V-Shape wajah
✅ Wajah gelap dan nak cerahkan wajah sekata satu badan
✅ Masalah Eyebag
✅ Masalah Jeragat
✅ Masalah Jerawat
✅ Masalah Kulit kusam dan tona kulit tidak sekata
✅ Untuk mancungkan hidung
✅ Untuk menganjalkan/ besarkan aset payudara/ firming/ lifting
✅ Masalah kegemukan/ merampingkan pinggang/ Kempiskan perut/ untuk dapatkan body shape/ kecikkan peha dan lengan
✅ Masalah underweight
✅ Masalah overweight
✅ Masalah pembuangan tak lawas
✅ Masalah stretchmark di perut
✅ Memantapkan pinggul
✅ Merapatkan otot miss V
✅ Menghilangkan selulit
✅ Mengatasi masalah dingin seks
✅ Mengatasi Tumit kaki pecah
✅ Mengatasi masalah kuku rapuh
✅ Mengatasi Masalah lesu/ tak bermaya/ badan lemau/ stress/ selalu mengantuk
✅ Menghilangkan segala parut-parut di muka dan badan
✅ Mengecilkan pori-pori muka
✅ Masalah kulit muka kasar
✅ Kesuburan dan sebagai ikhtiar untuk mendapatkan zuriat
✅ Menstabilkan period
✅ Masalah lenguh-lenguh badan/ sakit lutut, betis/ pinggang/ belakang/ sakit-sakit otot dan sebagainya
✅ Memperbanyakkan air susu bagi ibu yang menyusu
✅ Masalah keputihan
✅ Masalah period
✅ Masalah senggungut
✅ Masalah kulit allergik/ eczema/ penyakit kulit lain
✅ Untuk menghilangkan semua parut di muka dan badan/ parut jerawat/ parut chikenpop
✅ Untuk dapatkan kulit halus, gebu dan putih sekata satu badan
✅ Masalah kencing manis
✅ Masalah tiroid
✅ Masalah gastrik
✅ Masalah angin dalam badan/ medu
✅ Luka-luka dan parut-parut kemalangan
✅ Pelbagai masalah lain lagi (1001 in 1)

•••••••••••••••••••••••
CIRI-CIRI WOMEN DESIREE (WDEC) :
•••••••••••••••••••••••


Sejenis KRIM HORMON
BUKAN SKINCARE, BUKAN SUPPLEMENT, BUKAN PIL, BUKAN SABUN
Color : White
Testur : Likat dan tak tumpah
Perkilangan Bertaraf GMP
LULUS KKM
Keluaran BUMIPUTERA
Buatan MALAYSIA
15gm (Utk kegunaan 3-5 MINGGU)

Ini antara testimoni dari pengguna-pengguna yang dah merasai kesan baik WDEC.




1 Unit: RM95 sm; RM100 ss
2 Unit: RM180 sm; RM190 ss
3 Unit: RM255 sm; RM270 ss

Nak cuba tak krim ni.Satu bekas ni dah boleh nampak kesan nya...kalau nak cepat hubungi :-

No Tel: 012-7350070
FB: https://www.facebook.com/norhanamarsom
IG: https://www.instagram.com/bynorhanamarsom/


sekian..

Comments

  1. Yang jadi kurus tu mcm tak percayalah makcik.... betul ke tu?
    Hish.... Tak per lah mungkin ada yg serasi kot dengan cream ni kan....

    ReplyDelete
  2. Wah, semua kebaikan ada dalam satu bekas kecil macam tu! RM100 aje tu. Memang berbaloi-baloilah pada sesiapa yang nak mencubanya. Mana tau sesuai dan bagus hasilnyakan!

    ReplyDelete
  3. Alamak! Lupa nak tambah komen!

    Kita belum dapatlah awak duit RM100 kat dahi tu. Lain kali kalau kita dapat, kita beli krim ni yerk ^_^

    ReplyDelete
  4. kawan sy pakai..mmg nmpk perubahan tu..

    ReplyDelete
  5. menarik juga fungsi dia..
    skrang lya xde pkai apa2 cream dh..
    stop lps ade sel kanser.

    ReplyDelete
  6. eh kita pun baru tau pasalproduk ni..

    ReplyDelete
  7. X salah mncuba kn kot memg brkesan

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …