TC BOY MEMUDAHKAN ANDA MEMASAK MAKANAN KEGEMARAN .

Assalamualaikum...



Saya ni walaupun suri rumah saja tapi saya usaha juga untuk memasak dengan ringkas, cepat tapi sedap..maklum la..banyak kerja oi nak buat..Bila  memasak ni sebagai ganjaran  juga la untuk anak2 dan suami serta diri sendiri..sebab tu bila masak , kena masak sedap2...masak cincai2 tak sedap , macam bergaduh laki bini nak buat apa..kan??siksa tekak sendiri je..ahahahh..Sebab tu la saya pilih TC Boy.Semua masakan kegemaran jadi sedap,.



Salah satu yang jadi kegemaran kami anak beranak dah tentu la laksa .Meh nak tunjuk ni laksa yang dimasak menggunakan sardin TC Boy.Makan bertambah2.Rasa nya macam guna ikan segar..Tak de hanyir sardin.Tak payah dah nak buang2 tulang.buang masa je,.Guna sardin TC Boy je.Untuk resepi klik sini 



Yang kedua nya menjadi kegemaran anak2 ialah Pizza Tuna TC boy .Topping nya guna Solid Tuna in Extra Virgin Oil.Tuna yang padat di dalam tin kaya dengan rasa minyak zaitun.Sesuai untuk dijadikan topping pizza..Nak resepi tengok kat sini.


Paling mudah dan cepat! Tuna in mayonnaise ni dalam dia ada jagung jugak.dan ada hirisan lobak.Memang berkhasiat.Sesuai untuk anak-anak kita yang mana susah sangat nak makan sayur tu.Dalam satu tin ni je ada khasiat lengkap .Tapi bagi saya memang suka kalau diletak kan tomato, alas pulak dengan daun salad dan hirisan timun.wah!!masa makan bunyi rangup je...hahah..


Dan yang last sekali..Makanan kegemaran rakyat Malaysia..Karipap dengan inti Tuna .Untuk karipap saya gunakan Solid Tuna in Sunfloower Oil. Isinya besar2 tau..memang puas hati sangat la..saya jamin ramai yang akan suka Solid Tuna in Sunfloower Oil.  ni sebab selain karipap boleh juga di letak kan dalam bubur nasi...di buat sambal dan macam2 lagi..Nak resepi karipap ni klik sini 

Mudah kan bila ada produk TC BOY?Dah la sedap , lepas tu kita boleh guna untuk setiap makanan kegemaran kita.Jadi mudah dan cepat...

sekian..

Post a comment

3 Comments

sila tinggalkan komen anda...:)