Skip to main content

VOUCHER PERCUMA UNTUK PEMBELIAN DI FASHION VALET DAN ALTHEA

Assalamualaikum..



Kalau di negara-negara barat sana, membeli barang mengguna voucher ni macam satu perkara biasa pada mereka.Bukan saja di pasaraya malah pembelian secara online pun mereka gemar lakukan dengan menggunakan voucher atau pun kupon.Kat malaysia pun kita boleh guna voucher. Vouchercodes.com ada menyediakan voucher yang banyak untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk membeli secara online.

Untuk kali ini Vouchercodes.com menawarkan beberapa voucher untuk  Althea dan juga Fashion Valet. 2 nama besar di Asia yang menghimpunkan ribuan produk berkualaiti dan berjenama terkenal.


Althea- Korean beauty and skincare products




Website membeli belah yang terkenal ini menyediakan berbagai produk kecantikan terus dari korea. Itu lah kelebihan Althea kerana kita  sedia maklum banyak produk kecantikan dari Korea adalah produk yang berkesan dan berkualiti tinggi.Antara jenama terkenal yang terdapat di Althea ialah, Beyond, Etude House, Laneige dan banyak lagi.



Pembelian melalui vouhercodes.com akan menjimatkan lagi dan membolehkan anda mendapatkan produk impian anda dengan lebih murah dan dijamin asli.. hampir 70% potongan harga yang diberi apa bila anda menggunakan Vouchercodes . Apa yang lebih menarik, jika anda mendaftar di Althea anda juga akan menerima credit sebanyak Rm15.


Fashion Valet- Online shopping For Woman




Himpunan fesyen dari jenama dan pereka terkenal dikumpul kan di bawah satu bumbung supaya dengan adanya Fashion Valet anda mudah mendapatkan koleksi pakaian kegemaran anda.Dari pakaian Muslimah , blouse, kasut, accessories  untuk lelaki  wanita  dan juga tersedia untuk kanak-kanak.



Antara jenama terkenal yang ada di Fashion Valet ialah Bella Ammara , Dua By Marshella, Emel by Melinda Loi, House Of doll dan banyak lagi.Ada lebih 300 jenama terkenal di sini dan anda boleh mendapatkan rekaan2 berkualaiti ini dengan harga murah hanya denganh menggunakan Voucher yang disediakan oleh Vouchercodes.com.

Jadi apa tunggu lagi.Bersiap sedia untuk tranformasi diri anda sendiri dengan mendapatkan produk kecantikan dari Korea di  Althea (Vouchercodes Althea) dan juga pelbagai fesyen terkini dari pereka-pereka terkenal  di Fashion Valet (vouchercodes Fashion Valet) ..Vouchercodes.com merialisasikan impian anda.


sekian..


Comments

  1. betul tuh... kalu kt luar negara mereka berlumba2 kmpul voucher utk beli brg... tp kita kt sini terhad sgt lah nk kumpul voucher

    ReplyDelete
  2. Belum terbuka hati nak soping onlinelah DR....kasi peluang org lain dululah kumpul voucher

    ReplyDelete
  3. Nasib baik saya tak berapa rajin menembeng kat kedua-dua website ni. Kalau tidak, boleh juga kumpul voucherkan!

    Aduh! Nasib baik ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …