BOSAN DI TEMPAT KERJA??INI YANG ANDA BOLEH LAKUKAN...

Assalamualaikum..



Bosan kat tempat kerja?tak tahu nak buat apa??
meh kita tengok flow chart ni..
mana la tahu lepas ni tahu nak buat apa bila bosan dan tak de kerja nak buat di office..



hehehheh...

sekian...
Previous
Next Post »

8 komen disini

Click here for komen disini
Asha Lya
admin
12 March 2016 at 15:40 ×

Byk bnda blh d buat sebenarnya bila bosan

Reply
avatar
kisah earty
admin
12 March 2016 at 16:33 ×

Makan & online tu dah macam habit time bosan.hahaha

Reply
avatar
12 March 2016 at 18:05 ×

Xdan nk bosan dgn kje baru ni bnyk sgt kjeeeee

Reply
avatar
12 March 2016 at 18:06 ×

Xdan nk bosan dgn kje baru ni bnyk sgt kjeeeee

Reply
avatar
Nabila Syifa
admin
13 March 2016 at 12:38 ×

Dulu masa keje office slalu mcm tu.bila keje dh abis.tak tau nak buat apa. Nak mkn dh abis mkn.min game takut kantoi dgn bos.dahla meja betul2 dpn pintu. Kira kalau org lalu lalang mmg meja i la nampak dulu. Nasib la dh benti

Reply
avatar
13 March 2016 at 13:49 ×

i like :)
aida biasa nyer masuk internet & makan.
then, dok kat depan tu hah borak borak dgn opismet :)

Reply
avatar
14 March 2016 at 11:08 ×

kalau saya akan masuk internet, atau borak2

Reply
avatar
wahida
admin
16 March 2016 at 16:06 ×

saya lah tu...makan makan makan tak sudah2..hahaha...

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment