Breaking

Saturday, 12 March 2016

BOSAN DI TEMPAT KERJA??INI YANG ANDA BOLEH LAKUKAN...

Assalamualaikum..



Bosan kat tempat kerja?tak tahu nak buat apa??
meh kita tengok flow chart ni..
mana la tahu lepas ni tahu nak buat apa bila bosan dan tak de kerja nak buat di office..



hehehheh...

sekian...

8 comments:

  1. Byk bnda blh d buat sebenarnya bila bosan

    ReplyDelete
  2. Makan & online tu dah macam habit time bosan.hahaha

    ReplyDelete
  3. Xdan nk bosan dgn kje baru ni bnyk sgt kjeeeee

    ReplyDelete
  4. Xdan nk bosan dgn kje baru ni bnyk sgt kjeeeee

    ReplyDelete
  5. Dulu masa keje office slalu mcm tu.bila keje dh abis.tak tau nak buat apa. Nak mkn dh abis mkn.min game takut kantoi dgn bos.dahla meja betul2 dpn pintu. Kira kalau org lalu lalang mmg meja i la nampak dulu. Nasib la dh benti

    ReplyDelete
  6. i like :)
    aida biasa nyer masuk internet & makan.
    then, dok kat depan tu hah borak borak dgn opismet :)

    ReplyDelete
  7. kalau saya akan masuk internet, atau borak2

    ReplyDelete
  8. saya lah tu...makan makan makan tak sudah2..hahaha...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox