Breaking

Friday, 11 March 2016

BAJU PENGANTIN ANZALNA PIKAT PEMBELI DARI ARAB SAUDI

Assalamualaikum....

Memang cantik gaun pengantin Anzalna ni..Saya pun berkenan dengan corak gaun nya yang lain dari kebanyakan baju pengantin.Agaknya sebab tu lah baju ni menjadi idaman ramai orang sampai kan baru2 ni pelukis fabrik gaun pengantin Anzalna ni menerima panggilan telefon dari Arab Saudi yang meminta untuk membeli gaun tersebut.



Hebat betul penangan baju pengantin Anzalna ni.Saya terbaca di sebuah akhbar yang menceritakan tentang disebalik pembikinan baju pengantin ini.Banyak kerja dan ambil masa yang lama untuk menyiapkan nya.

Menurut Anzalna sendiri dia tidak bercadang nak menjual baju pengantin tersebut kerana ianya adalah sebahagian dari kenangan terindah dalam hidupnya.

Bagus la Anzalna Oi..tak la macam  sorang artis dan pereka tu..baju pengantin orang pun dia anggap macam tak de nilai.Macam baju2 pakai pi majlis anugerah, majlis anak dapat sijil tadika...Sebab tu boleh bagi je siapa2 pakai lepas pengantin pulangkan baju.

Sebab tu la baju2 pengantin ni baik la kita beli sendiri.boleh simpan..buat kenangan..Tak payah nak harap2 sponser la..macam tak mampu je nak buat sepasang baju pengantin sampai nak kena taja..kan??


sekian..

17 comments:

  1. huyoo sampai ke arab saudi peminat nya. Tp betul.. baju anzalna cantik sangat. memang jatuh cinta pandang pertama tgk baju dia. =) Anzalna pun cantik n classy~!

    ReplyDelete
  2. saya tak beberapa nak minat the painting on the dress tapi suka bab bahagian breast yang tak menonjol over sangat macam most wedding dress yg org melayu pakai sekarang :)

    ReplyDelete
  3. memang lawa sungguh baju dia ni.. tu yang orang berkenan..

    ReplyDelete
  4. Cantik baju pengantin Anzalna ni..lain dari yang lain. warna pun lembut je

    ReplyDelete
  5. bagus anzalna...baju kita time hari bahagia kot..takkan nak jual...saya suka corak ni..tak pernah org buat

    ReplyDelete
  6. baju dgn tuan sama je cantik...dua2 akak berkenan...kikiki

    ReplyDelete
  7. mmg fenomena sgt baju anzalna ni...unik and sgt cantikkk..anzalna pn cantik so mmg ngam sgt lah pakai baju design gini..huhu baju pengantin sy 5 thn sudah pn masih elok smpn..kdg² pakai pi kenduri kendara...klu dh xmuat sok turun kan ke anak pulak kan...syiokk! ^_^

    ReplyDelete
  8. wahhhh hebatnyaaaaa! sampai nk beli yg tu jugak! hahaha. betul kan kak. pakai duit sendiri puas hati. bukan mcm yg di taja. ikut dan jeee.

    ReplyDelete
  9. Serius Myra pun bekenan giler dengan gaun Anzalna ni, sesuai dengan dia nampak cantik sangat..

    Tp betul tu, sayang kalau juai sebab kenangan terindah untuk kita di hari bahagia.. Myra baju nikah memang simpan sampai sekarang walau realitinya dah tak muat giler..hahaha

    ReplyDelete
  10. baju anzalna memang cantik..tapi ciktom rasa sebab penangan anzalna yg bak princess jugak pakai jadi gabungan tu lawo..cuba bagi artis lain pakai?ciktom rasa penangannya tak kan sama..*bukan peminat anzalna..

    ReplyDelete
  11. baju ni memang cantik! adik perempuan pun rasa nak bersanding lagi...memang cantik sangat2!! tak tidur malam dibuatnya!

    ReplyDelete
  12. memang cantik baju dia , lain dr artis lain sbb lukis kan ..

    ReplyDelete
  13. Diana!!! Betul lah mmg sgt cantik sbb ada kelaianan dari baju2 pengantin yg kita biasa tgk dan nampak rare

    ReplyDelete
  14. Diana!!! Sorry lama x singgah sini sob sob sob

    ReplyDelete
  15. Emailkan sis JM alamat ye nk pos ole2 kerana rajin tinggalkan komen at my blog..just a small gift :-) send to jarimanis4ever@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Haah btl la tu..sejarah tu baju.baju nikah lya msh trsimpn elok,jdikn kngn.

    ReplyDelete
  17. cantik. sebab tu org berkenan.
    and congrats anzalna ~ sebab decide to keep it.
    memori!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox