Skip to main content

JUS AMORA BIKIN MENGANCAM MACAM FARA MENDOZA


STICKY POST 

Assalamualaikum...


crdt pic: El misha Official
"lepas minum jus ni mesti jadi mengancam macam Fara mendoza"
Perempuan mana  la yang tak nak cantik..kan?
Jadi bila tengok je mana2 perempuan cantik share sesuatu yang best kita pun nak la try..
Nak Jadi mengancam macam Fara Mendoza
nak kena minum jus apa pulak ni???
Kalau nak tahu ni la dia...JUS AMORA.



Kalau boleh nak teguk satu botol tu terus..hehhe
Dah katanya Jus kesihatan paling sedap di Malaysia tau..

Dah la sedap ,banyak pulak khasiat nya..
orang yang dah cuba je yang tahu kesan nya..

Antara kesan best yang akan korang rasa selepas mengamalkan JUS AMORA ni..:-


~Mengetatkan dan menganjalkan miss v
~Mencengkam walaupun tanpa kemutan
~meningkatkan keinginan seksual 
~Merawat masalah keputihan 
~Merawat masalah Miss V berbau
~Membantu mengecutkan Rahim selepas bersalin
~Menganjal payudara dan punggung
~meningkatkan sistem tahan tubuh
~menstabilkan hormone
~bertenaga sepanjang hari 
~Menguatkan kesihatan fizikal
~Melangsingkan badan
~mencantikan dan menaikan seri wajah
~Mencantikan kulit
~Melambatkan proses penuaan
~Mencerahkan kulit 
~Menganjalkan kulit




Cara minum nya..
Cuma ambil satu sudu pagi dan malam..
Biasanya saya ambil jus ni 1 jam sebelum makan..2 kali sehari.

Saya perasan sejak  saya ambil Jus ni sebelum makan,
saya makan tak banyak pun.kadang2 memang tak ambil langsung nasi.
saya makan biskut 1,2 keping je..pun dah cukup..
setakat ni saya dah gunakan 2 botol.
memang sangat2 puas hati dan terima kasih Lady Jus Amora sebab kenalkan
saya dengan produk kesihataan dan kecantikan paling best setakat ni..

Nak cantik mengancam juga??
boleh dapatkan produk ni di  Lady Jus Amora :

FacebookLady Jus Amora 

whatsapp tel: 017 987 9187


sekian..

Berminat untuk mendapatkan khidmat review di blog ini sila email saya di diana.rashid36@gmail.com atau pm saya di facebook..Whatsapp :012 597 7656

Comments

  1. mengancam ker fara mendoza... makeup jer lebih nampak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haippp!!hahahh...jangan la tengok makeup dia..tengok yang lain...ekekek

      Delete
  2. kalau berterusan amalkan in sha Allah boleh rasa kesannya kan..

    ReplyDelete
  3. Rutin harian saya cuma minum teh, kopi dan air suam. Patut pun kulit saya tak secantik artis, haha..

    ReplyDelete
  4. wahhh..mcm best je..utk dalaman skali plak tu..

    ReplyDelete
  5. wahahha.. tapi dah sebati dengan dherbs.. sebab berhasil dengan mamamyja tu yang x nak tukar yang lain. Hehehe

    ReplyDelete
  6. Mcm produk baru ni kn..lya msh setia dgn yg satu
    X pe nnt blh try juga yg ni

    ReplyDelete
  7. Takutlah Diana kalau jadi macam Fara Mendoza. Nanti diselubungi kontroversi. Hahaha!

    Amboi, bab ketat mengetatkan mana yang patut tu memang suka betullah mendengarnya cuma belum pernah cuba lagi jus ni.

    ReplyDelete
  8. adoiiii..kenapa la produk ni amek si fara ni duta dorang...huhu...

    ReplyDelete
  9. Ni kalau saya teguk pon ada harapan nak mangancam ke kak? Hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …