ZUL MUHAMMAD

JUS AMORA BIKIN MENGANCAM MACAM FARA MENDOZA


STICKY POST 

Assalamualaikum...


crdt pic: El misha Official
"lepas minum jus ni mesti jadi mengancam macam Fara mendoza"
Perempuan mana  la yang tak nak cantik..kan?
Jadi bila tengok je mana2 perempuan cantik share sesuatu yang best kita pun nak la try..
Nak Jadi mengancam macam Fara Mendoza
nak kena minum jus apa pulak ni???
Kalau nak tahu ni la dia...JUS AMORA.



Kalau boleh nak teguk satu botol tu terus..hehhe
Dah katanya Jus kesihatan paling sedap di Malaysia tau..

Dah la sedap ,banyak pulak khasiat nya..
orang yang dah cuba je yang tahu kesan nya..

Antara kesan best yang akan korang rasa selepas mengamalkan JUS AMORA ni..:-


~Mengetatkan dan menganjalkan miss v
~Mencengkam walaupun tanpa kemutan
~meningkatkan keinginan seksual 
~Merawat masalah keputihan 
~Merawat masalah Miss V berbau
~Membantu mengecutkan Rahim selepas bersalin
~Menganjal payudara dan punggung
~meningkatkan sistem tahan tubuh
~menstabilkan hormone
~bertenaga sepanjang hari 
~Menguatkan kesihatan fizikal
~Melangsingkan badan
~mencantikan dan menaikan seri wajah
~Mencantikan kulit
~Melambatkan proses penuaan
~Mencerahkan kulit 
~Menganjalkan kulit




Cara minum nya..
Cuma ambil satu sudu pagi dan malam..
Biasanya saya ambil jus ni 1 jam sebelum makan..2 kali sehari.

Saya perasan sejak  saya ambil Jus ni sebelum makan,
saya makan tak banyak pun.kadang2 memang tak ambil langsung nasi.
saya makan biskut 1,2 keping je..pun dah cukup..
setakat ni saya dah gunakan 2 botol.
memang sangat2 puas hati dan terima kasih Lady Jus Amora sebab kenalkan
saya dengan produk kesihataan dan kecantikan paling best setakat ni..

Nak cantik mengancam juga??
boleh dapatkan produk ni di  Lady Jus Amora :

FacebookLady Jus Amora 

whatsapp tel: 017 987 9187


sekian..

Berminat untuk mendapatkan khidmat review di blog ini sila email saya di diana.rashid36@gmail.com atau pm saya di facebook..Whatsapp :012 597 7656

Post a comment

12 Comments

  1. mengancam ker fara mendoza... makeup jer lebih nampak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haippp!!hahahh...jangan la tengok makeup dia..tengok yang lain...ekekek

      Delete
  2. kalau berterusan amalkan in sha Allah boleh rasa kesannya kan..

    ReplyDelete
  3. Rutin harian saya cuma minum teh, kopi dan air suam. Patut pun kulit saya tak secantik artis, haha..

    ReplyDelete
  4. wahhh..mcm best je..utk dalaman skali plak tu..

    ReplyDelete
  5. wahahha.. tapi dah sebati dengan dherbs.. sebab berhasil dengan mamamyja tu yang x nak tukar yang lain. Hehehe

    ReplyDelete
  6. Mcm produk baru ni kn..lya msh setia dgn yg satu
    X pe nnt blh try juga yg ni

    ReplyDelete
  7. Takutlah Diana kalau jadi macam Fara Mendoza. Nanti diselubungi kontroversi. Hahaha!

    Amboi, bab ketat mengetatkan mana yang patut tu memang suka betullah mendengarnya cuma belum pernah cuba lagi jus ni.

    ReplyDelete
  8. adoiiii..kenapa la produk ni amek si fara ni duta dorang...huhu...

    ReplyDelete
  9. Ni kalau saya teguk pon ada harapan nak mangancam ke kak? Hahaha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)