BELLOVA LONG TOP , BLOUSE CANTIK MESRA WUDUK

Assalamualaikum..



Bellova Long Top  blouse cantik mesra wuduk- Orang perempuan kalau nak pilih blouse benda pertama yang dia perhatikan mesti corak nya.kalau corak macam ketingalan tu memang kena tinggal la blouse tu...macam saya ni walaupun dah sampai taraf makcik-makcik tapi bab corak dan warna blouse mesti nak yang terkini...Tapi pilihan saya mestilah blouse yang tak de corak dan warna yang sedang meletop. Untuk tahun 2016 ni rasanya warna-warna seperti light purple ,soft green dan warna peach tu memang warna yang dicari.



Untuk potongan blouse pulak saya suka blouse  Bellova Long Top dari Cunnaqueen ini. Long Blouse yang kena dengan semua bentuk badan.tak kira gemuk ke kurus ke semua boleh pakai sebab ianya tersedia dari saiz XS sampai la saiz XXl. Saya suka potongan kat bahagian lengan tu.kalau kita angkat tangan tak la jatuh kebawah dan mendedahkan lengan kita.Yang bestnya apa saiz pun harga tetap sama. Selalunya lagi besar saiz lagi mahal..kesian la kat akak2 yang gemuk tu.baru nak beli tengok2 harga mahal sebab terlebih saiz..(eceh..kata kat diri sendiri sebenarnya..hahah)



Untuk jenis fabrik  Bellova Long Top ini menggunakan fabrik jenis como crepe.Fabrik ni memang senang nak gosok dan selesa dipakai walau dalam cuaca panas.Tak mudah renyuk.Yang ni yang penting lagi-lagi kalau ibu-ibu  macam saya  ni..Atas riba kita ni la dia nak berguling nak bertumbuk, mau tak stress turun2 kereta tengok baju macam baru keluar dari mesin basuh.Tapi dengan Bellova Long Top tak de masalah baju renyuk lagi..

Nampak tak kat lengan dia ada zip tu..Mudah kalau nak berwuduk...nak menyusu pun senang..bahagian depan pun ada zip. makna kata nak pakai kat mana-mana dan bila-bila pun memang sesuai.Untuk kerja,untuk pergi kelas,  untuk riadah memang Bellova Long Top adalah pilihan paling tepat  sekali.

Normal Price RM84 (Exc postage)




Blouse Bellova top ni akan di lancarkan pada 25hb Feb 2016..Ada berita baik  ni.Pada 25 & 26 Feb 2016, Bellova Long Top ni kawan-kawan boleh dapat dengan harga hanya RM69 (exc postage) .Cuma pada tarikh tersebut sahaja tau.

Maklumat lanjut:-

FB page ; CunaQueen 

IG : @cunaqueen

WhatsApp / Telegram : +6 017  771 7969


sekian..








Previous
Next Post »

11 komen disini

Click here for komen disini
Akak Kembang
admin
24 February 2016 at 11:17 ×

cantik....mesra wudhuk tu yg penting...

Reply
avatar
JR
admin
24 February 2016 at 11:19 ×

Untuk pakcik-pakcik macam saya tak ada ke??

Reply
avatar
Yumida Huda
admin
24 February 2016 at 19:00 ×

mudah nak wuduk ada blouse mcm ni
lagi la klo lengan berisi lemak, siap bersilat nak sinsing baju, eh betul ke ejaan sinsing tu, hentam je la
kaler dia cantik. lembuttttt..lembut bukan 'auw!' hihi

Reply
avatar
Nadia Johari
admin
25 February 2016 at 06:02 ×

Cantiknya blousenya..

Reply
avatar
wahida
admin
25 February 2016 at 16:08 ×

cantikkkk...mesra wuduk tu bagus...

Reply
avatar
26 February 2016 at 08:11 ×

cantik n sopan... warna pun menarik

Reply
avatar
Asha Lya
admin
26 February 2016 at 13:23 ×

Memg cntik2 owhh..blh grap selai ni

Reply
avatar
LYAfrina
admin
27 February 2016 at 13:18 ×

cantik & simple je design dia

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment