Skip to main content

SENARAI PESERTA GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID

Assalamualaikum..



Siapa yang belum sertai GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID sila klik sini dan join.Siapa tak join saya tak mau kawan..hahhah...Jemput join ye..Tak de Ig pun boleh join.Hanya copy and paste je..lepas tu tunggu je..Dah ada pemenang nanti makcik roger2 ok...Kat bawah ni senarai peserta yang dah join.Terima kasih..Dah hampir semua saya pi jengah...


  1. http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html.
  2. http://adna2029.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  3. http://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  4. http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  5. http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  6. http://www.kisahsidairy.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  7. http://masitaeyta.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  8. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  9. http://rozita-ceritaita.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  10. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  11. http://inlove-wanda.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  12. http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  13. http://www.bondezaidalifah.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  14. http://umikasum.blogspot.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  15. http://www.cekgunorazimah.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  16. https://www.biskutsemperit.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  17. http://wzalehawismail.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  18. http://blogashalya.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  19. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  20. http://www.keladionline.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  21. http://yangbaik.blogspot.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  22. http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  23. http://itsmelyya.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  24. http://aliatulaiman.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  25. http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  26. http://blogilovegsc.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  27. www.pokcikblogger.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  28. http://cammylia.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  29. http://www.nurfuzie.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  30. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  31. http://akuainkausiapa.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  32. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  33. http://bluepinkiey.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  34. http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  35. http://adrianaawing25.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  36. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  37. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  38. http://mamadarwiish.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  39. http://cxopportunities.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html?m=1
  40. http://www.masturadin.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  41. http://www.mariafirdz.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  42. http://www.papaglamz.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  43. http://www.sheilainspire.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  44. http://airia98.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  45. http://www.amysyeera.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  46. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  47. http://cutiefany.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  48. http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  49.  http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  50. http://cikash.blogspot.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  51. http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid_20.html
  52. http://www.sayidahnapisah.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  53. http://www.anajingga.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  54. http://azlanbahar.com/giveaway-the-baby-store-bersama-dianarashid/
  55. http://umiwish.blogspot.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
  56. http://www.ciktom.com/giveaway-the-baby-store-bersama-dianarashid/
  57. http://www.azlindaalin.com/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html
Ada lagi yang nak join?ada masa lagi..jangan risau..klik sini , copy dan paste..lepastu tinggalkan link di kotak komen entry ini..Semoga berjaya semua..

sekian..

Comments

  1. DR kak ana joined, baru tinggalkan link di entry di atas ye, tq.. dah lama posting boleh tertinggal submit link entry :( nasib baik sempat lagi haha .

    ReplyDelete
  2. nk join .... tp xdan lagi ..bila tutup ni

    ReplyDelete
  3. kita peserta ke 14, jemput singgah kengkwn semua. kita dah update yg terbaru.

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …