Skip to main content

KENAPA ANDA MESTI BELI EPHYRA SKIN BAR DARI WANITA INI.

Assalamualaikum...

Klik banner ini untuk membuat pesanan


3 Sebab kenapa kita kena guna Ephyra Skin Bar

*untuk cantik
*untuk cantik
*untuk cantik.

hahahah..kalau kulit bersih dan halus,tak de jeragat dan jerawat itulah kulit yang cantik.Nak dapatkan kulit yang cantik gunakan lah Ephyra.Tak payah nak test2 dulu la.Guna je terus setiap hari setiap kali awak cuci muka.Tengok kesan nya selepas 2 minggu.Mesti ada yang akan tegur perubahan kulit awak.

Saya sendiri pengguna tegar Ephyra Skin Bar.Tak susah dah nak dapatkan produk ni.Awak semua boeh hubungi Julia Johari.Stok kat dia sentiasa ada.Yang nak pakai hari ni juga pun boleh beli kat dia tak payah nak tunggu2 abam posmen hantar.Dia boleh COD..Tapi untuk kawasan berdekatan dia je la..

klik banner ini Untuk membuat pesanan


Julia  juga pernah muncul dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O untuk bercakap tentang keberkesanan Ephyra Skin Bar.Jadi tak payah la risau .."boleh percaya ke ahkak comel ni.."..sebab kalau sebut Julia Johari terus orang nampak Ephyra.

Nak pakai Ephyra Skin Bar macam saya jugak? klik sini...Ada testimoni, cara nak order , dan ada produk ephyra yang lain juga yang boleh awak cuba.Contact dia cepat2 tau..nak cantik mana boleh tangguh-tangguh..


sekian..

Comments

  1. Saya tak pernah pakai apa2 produk kecantikan sebab kulit saya pakai apa pun memang tak cantik!! Haha..

    ReplyDelete
  2. Tersenyummm meleret julia baca tau, terima kasih sgt diana review alhamdulilah!
    Nanti julia nak share link ni ye untuk paste di media sosial...TQ sgt2!

    ReplyDelete
  3. WAH HEBATNYA PRODUK NI..PATUT DICUBA.

    ReplyDelete
  4. Kakak dari dulu teringin nak pakai tapi tak beli-beli lagi sampai sekarang
    Dulu masa Lia Maliana buat GA tu kakak dah terpikat dah tapi itulah macam kakak kata tak terbeli lagi. Memang ramai yg kata bagus.

    ReplyDelete
  5. Smua org pun klau d tnya msti nak cntik kn hihi

    ReplyDelete
  6. Kulit bermasalah mcm saya ni payah nk serasi. Pki apa2 suka je gatal2 muka. Menarik baca psl produk ni

    ReplyDelete
  7. wahhh..ni memang bisneswomen hebat ni.. #kipidap julia!

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …