Advertisement

CARI LELAKI YANG SUKA KAN KUCING SEBAGAI TEMAN HIDUP.





CARI LELAKI YANG SUKA KAN KUCING SEBAGAI TEMAN HIDUP | Ramai rakan facebook saya yang suka kucing.
perempuan dan lelaki , ramai yang memang suka kucing dan ada kucing sebagai teman mereka.

Nak tahu tak sebenarnya kalau awak ada rakan lelaki yang sangat suka kan kucing awak memang sangat beruntung.

Lelaki yang suka kan kucing ni digambarkan sebagai lelaki yang aktif dan bijak.Ini yang saya baca di livescience.com.
Lelaki yang suka kan kucing  seorang yang memiliki daya inovasi yang tinggi berbanding lelaki yang membela anjing.



Selain itu lelaki yang membela kucing juga mempunyai sikap humor yang tinggi dan sudah tentu sikap penyayang nya juga ada dalam diri lelaki seperti ini.
Dia mudah diterima dan disenangi sesiapa juga disebabkan sikap penyayang dan lucu nya itu.

Lelaki yang menyayangi kucing kebiasaan nya
seorang yang setia kerana dia lebih mengutamakan komitmennya untuk hubungan jangka panjang.



Seorang lelaki yang menyayangi kucing tahu akan kehendak kucing nya.
Dia tahu tentang mood dan perasaan kucing kesayangan nya.
Cara nya ini membuatkan ianya terbawa-bawa di dalam keperibadian nya .
Dia lebih mudah memahami hati dan mood seorang wanita yang didekatinya.

Telam lelaki atau suami korang suka kan kucing?
Mesti ciri-ciri diatas ada pada mereka..kan??

Catat Komen

6 Ulasan

  1. Anak bujang kakak suka sngt kucing ,lagipun dia bljar vet.tapi sikap humor dia memang takde...serius je.

    BalasPadam
  2. Anak bujang kakak suka sngt kucing ,lagipun dia bljar vet.tapi sikap humor dia memang takde...serius je.

    BalasPadam
  3. Saya suka kucheng..Sllu Pegi Pet Shop Picit Smua Pipi kucheng..

    shafiqhashim.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Saya tak suka kucing makanya memang out lah kalau ada lelaki yang sukakan kucing sukakan saya. Hahaha! Actually bukan tak suka kucing tapi saya penggelilah. Kena bulu-bulu kucing ke apa, memang saya seriau tak boleh tahan gelinya. Boleh tergedik-gedik melompat nanti. Hilang kesopanan dan ketatasusilaan perempuan Melayu terakhir nanti!

    Saya taknaklah yang ni, sapa nak ambillah!

    Eh, kuota saya dah penuhlah! Lupa pulak ^_^

    BalasPadam
  5. teringat ada kawan yang takut kucing, tapi kucing ni ada instinct agaknya kan, kat orang yang tak suka tulah dia akan menggesel dan mengeow hahaha. anak-anak memang suka sangat kucing ni, cuma maknya tak rajin bela, bagi makan je kat luar rumah

    BalasPadam
  6. Memang selalu orang kata lelaki yang sayang kucing ni jenis yang penyayang!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)