Friday, 4 December 2015

UNTUK HARI ISNIN NI...

Assalamualaikum...



Hari ni jari kena pisau..
tu yang tak de entry dari pagi..
satu kena kat jari,
satu lagi kena kat tapak tangan..
luka kalau baru memang rasa sakit sengal2 ..kan??
tak tau la macam mana boleh kena..
berangan banyak..heheh
tunggu sat2 lagi panjang la kot entry nya..hahah...

Ni nak pesan kot sapa2 nak review isnin ni ada kosong ye..
cepat2 mai pm bagi detail semua ,
isnin ni entry dah boleh publish..
tapi bayar dulu baru saya publish la..

Saya ni kalau orang kata "rabu baru saya bayar ye.."
ye..saya ok ja..sebab dah bagitau awal2..
yang jenis buat senyap tu yang saya tak mau tu..
kita pulak nak kena pi tanya dia dah bayar ka belum..
Entry pasal dia pageview cecah seribu dah tapi bayaran kita tak dapat2 lagi..sedih la makcik..
ok..paham dak??

sekian..


6 comments:

  1. Faham...hihi...kena pisau..moga cepat kering lukanya tu..

    ReplyDelete
  2. Moga cepat sembuh.. Penting tuh jari tu nak update blog tu..

    ReplyDelete
  3. Bahaya hutang x byr...hope jari akak cpt sembuh ya

    ReplyDelete
  4. jgn bagi muka kak..slagi xbyr slagi tu jgn publish entry..
    jari akak dh ok?

    ReplyDelete
  5. Bukan ke kena bayar dulu baru boleh buat review, Diana? Kalau macam tu, kena pada yang banyak lemak, memang tak dapat paymentlah jawabnya. Itu yang sampai terkena pisau tu, Diana. Risau lebih-lebih ^_^

    Saya ni jari kelingking kiri tersepit pintu kereta. Menahan sakit macam nak rak. Mengalir jugalah air mata sampai kena gelak dengan suami. Sakit bersalin tahan, sakit kena sepit pintu kereta boleh melalak katanya! Sabar ajelah!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();