PENGANTIN DAN JURUGAMBAR PERTARUH NYAWA DEMI MENDAPATKAN GAMBAR PERKAHWINAN TERBAIK

Assalamualaikum..

Hari tu ada baca kat facebook ada blogger yang dia ambik jurugambar untuk majlis kahwin dia.last2 sampai dah ulang tahun perkahwinan yang ke dua , gambar kahwin satu pun tak dak.kesian kan??Buat kerja sambil lewa ka apa tak tau la.Tak dak la kenangan masa hari nikah.

Makcik dulu tak dak sewa2 jurugambar ni.semua gambar datang dari kamera saudara mara ja.gambar biasa2 ja .Alhamdulillah..ada la jugak kenangan,walau tak bayar mana2 jurugambar pun..hehehe..Lebih baik macam tu dari bayar tapi satu habuk pun tak dapat..kan??

Cakap pasai jurugambar ni ada lebih ramai jurugambar yang profesional bila buat kerja.Ada yang sampai terlentang atas tanah, menyelam dalam lopak.semata2 nak gambar yang cantik.Tengok dari situ pun dah tau dia bersungguh2 buat kerja dia.kan??

Ni nak kongsi kat ampa semua..Gambar2 menakjubkan yang diambil oleh seorang jurugambar perkahwinan.kalau tengok betul2 macam tak percaya orang sanggup buat sampai lagu ni semata2 nak dapatkan gambar yang cantik dan menakjubkan.

Jom la kita tengok..lepas tu bagitau komen ampa na...:)










 credit:philbrickphoto.com/
Jurugambar: Jay dan Vicki

sekian..

Post a comment

10 Comments

  1. perghhh... xsanggup Ahlam.. hahaha macam2 la manusia sekarang ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehehe....minat dan cara masing-masing. time saya dulu pun x de la bergambar2 sangat. cukup sekadar album kenangan

    ReplyDelete
  3. Perghhh.. Demi mendapatkan gambar yang epic!

    ReplyDelete
  4. klu ai yg jd pengantin tk sanggup kot tepi tebing tu .... aaarrrrggghhhh

    ReplyDelete
  5. As-salam diana..

    Wow.. berani betul dia org.. kagum dibuatnya..

    ReplyDelete
  6. kalau pengantin kita demand pic kahwin gini agaknya adake jurukamera pro kat sini yg sanggup buat..

    ReplyDelete
  7. betul ke depa ambil camtu ek? just wondering

    ReplyDelete
  8. Adoiii... seram pulak tengok... hahaha

    ReplyDelete
  9. Pakai kamera kodak je...sepupu..kawan...adik..kongsi kong dapat 1 album..jdla..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)