ADA BAUCER LAZADA UNTUK DIBERIKAN PADA ANDA

Assalamualaiakum...

Masih ada lagi yang tanya saya.." Akak .ada voucher Lazada lagi tak?"..Ha..ni nak shopping lagi la ni..kan??Maklum la.sekolah dah nak dekat ni.Mula la nak fikir pasal barang sekolah.Nak menapak ke kedai kos lagi..kan??Kalau ada voucher senang la sikit.Betul tak?Saya pun sama la macam awak jugak.Dok intai-intai kat Lazada  juga ni cari barang sekolah anak-anak.Tapi tu la, intai-intai nampak barang sendiri je banyak.Hahah..Untuk tahun baru apa salahnya kita tukar yang lama beli yang baru.kan??Nak tahu saya nak beli apa??

1-Saya ada dengar orang kata jam tangan di Lazada murah tak masuk akal.Jadi ini jam tangan pilihan saya..Harga serendah RM9 tau.Tapi yang saya nak ni harga nya cuma Rm23.00




2-Vacuum lama kat rumah saya ni dah uzur sangat.Bunyi pun dah keluar sama dengan bau .hahhaha..jadi kita tukar la sebelum meletup tiba-tiba.

3-Untuk tahun baru rasanya buku2 saya pun nak juga ruang yang baru dan lebih selesa.Rasanya rak buku ini sangat sesuai untuk diletak kan di sudut bilik saya.harga pun murah.Rak ni ada dua satu warna pink yang tak sesuai untuk bilik saya.Jadi saya pilih warna kelabu ini.

Tapi nak beli semua ni ada ke duit???hahahha...dah tentu la.Lagi pun  kita ada voucher dari Lazada yang nak diberi pada awak semua.Semua orang boleh guna Lazada Voucher ni ye..Ada banyak Voucher untuk diberikan pada awak...Jom shopping!


sekian.

Post a comment

11 Comments

  1. memang giler2 murah kat lazada..tak tau nak pilih yang mane

    ReplyDelete
  2. dik jam dengan rak buku tu memang tersangat la murah...lawa pulak tu....nasib la akak bikan kaki shopping on9 kalau tak dah guling2 meroyan sekarang ni...kuikuikui

    ReplyDelete
  3. Murahhhhhh..dh p terjah td ;)

    ReplyDelete
  4. saja je tau tayang2....jari jemari ni laju je ni...hahahaha

    ReplyDelete
  5. Murahnyaa....harus anak dara kakak dgn room mate dia shopping sakan ni....

    ReplyDelete
  6. Anak-anak dan isteri saya selalu order barang di Lazada. Memang murah giler..

    ReplyDelete
  7. ada barang mmg murah kat lazada

    ReplyDelete
  8. Janganlah offer kat saya, Diana. Saya punya shopping list dah banyak sangat kalau ada voucher lagi parahlah weyh... Hahaha!

    Saya tak sanggup sebenarnya nak duduk depan komputer shopping online. Sebab selesa sangat tak perlu keluar ke mana-mana, pakai baju kelawar pun boleh membeli-belah, saya takut budget saya terbabas. Pengsanlah saya nanti nak menjawab soalan Menteri Dalam Rumah tau!

    ReplyDelete
  9. Alahai blh kopak poket mcm ni hhaha..ok nnt kita pi cuci2 mata

    ReplyDelete
  10. Salam, wahhh hahaha murahnyaaa, ini best! terus saye terjah kak..hahaha TQ :D

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)