Tuesday, 1 December 2015

3 CARA MUDAH UNTUK MEMBUKTIKAN TUBUH ANDA LANGSING

Assalamualaikum...



masalah kegemukan memang sering menghantui wanita.
pelik juga kan kenapa la wanita ni selalu risau perkara2 yang
ada kaitan dengan berat badan.
Orang lelaki tak de la kisah sangat pun tentang berat badan diaorang kan??
tapi menurut suami saya orang perempuan selalu risau
tentang berat badan sebab sikap segeklintir lelaki yang suka
memandang wanita hanya pada kecantikan..
ha!!ada betul nya jugak tu..kan??

Hari ni saya nak kongsikan cara untuk wanita2
check sama ada badan dia langsing atau pun tidak.
ada beberapa cara ..meh kita heck satu2 ye..



1-letak syiling di leher.
Ramai yang dah pernah cuba cara ni.
Letak kan beberapa syiling ke leher.
kalau tak jatuh tu maknanya awak betul2 langsing.
kena letak banyak la.setakat sekeping tak jadinya..heheh



2- sentuh payudara
menyentuh payudara dari belakang.
cara nya macam gambar di bawah ni.
kalau awak dapat sentuh itu maknanya awak lansing.
jangan dipaksa2 ye..kalau tak sampai, terima
je la hakikat...mungkin badan awak bukan kategori langsing..tapi yang biasa2 ja..hhahah


3-sentuh pusat
sama macam no 2..lakukan sentuhan dari belakang.
jika berjaya, tahniah..anda memang langsing.
kalau belum berjaya, usaha lebih kuat ye..

jom la kita cuba..mana tau dapat sentuh ..kan??
heheh..yang dah tahu tanpa mencuba tu ,
bersabar saja la..


sekian..

10 comments:

  1. Nak juga buat tapi sekarang ni di pejabatlah, Diana! Hahaha... Sajalah tu bagi alasan sebab rasa macam tak berapa nak sampai aje tangan tu ke destinasinya kalau dari belakang ler ^_^

    Eh, dah lain macam blog ni! Berubah deko lagi ke ni?

    ReplyDelete
  2. hahaha....semua tak lepas kahkah..buat no.2 & 3 sambil senyum sendiri di pejabat

    ReplyDelete
  3. x sampai nak pegang pusat sendiri...maknanya huhuuuu.....

    jgn mudah putus asa...try tuk langsing...padahal hakikatnya payah bagi wanita yg sudah beranak pinak...hahaa

    ReplyDelete
  4. Pakat nak langsing belaka yer...

    ReplyDelete
  5. Info ni kena bagitau anak dara kakak ni,biar mereka berusaha utk langsing....ibunya memang payah lah dah kembang....

    ReplyDelete
  6. tak sampai pun tsk tsk hehe btw thanks for the info :)

    ReplyDelete
  7. Huwaaaaaa..1 pun tak berjaya kak..

    ReplyDelete
  8. Huh.....sampai bila nak bolehnya pun mak tak tau hihi.....
    Makcik boleh ke tak? Eleh tanya orang ! Hihi....

    ReplyDelete
  9. Salam, hahaha unik betul cara2nya ni...letak duit syiling tu paling rare...korek tabung sat g nak letak syiling kat leher..hahaha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();