Monday, 16 November 2015

VEE GUARD BOLEH MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN DAN GATAL-GATAL

Sticky Post!!


Assalamualaikum...

Bagi seorang wanita aset paling berharga ialah bahagian Intim nya..tetttt!!!ada la tu yang seram sejuk nak baca..hahahah..jangan macam tu..Kita perempuan kena tahu serba sedikit bab2 penjagaan bahagian intim ni.Lagi2 bila dah bersuami.Sejak anak dara dah kena jaga tau .

Selain daripada memilih makanan yang baik kena juga pilih produk penjagaan bahagian intim yang sesuai dan terbaik.Silap pilih merana la diri.Dapat pulak suami yang jenis mementingkan kebersihan luar dan dalaman.lagi la kena jaga.Rasa nya semua suami2 nak isterinya dalam keadaan bersih,sihat dan berseri-seri..kan??Sebab itu lah saya nak perkenalkan satu produk best yang setiap wanita perlu ada.Vee Guard adalah produk baru yang tengah hangat kat pasaran kerana bukan sahaja fungsinya untuk membersih malah ia juga untuk merawat.



Ha!!teruja la tu...Produk ni sesuai sangat bagi wanita2 yang takut nak makan dan nak  sumbat sebarang ubat di bahagian intimnya dengan tujuan untuk merapat dan mengetat..Memang banyak produk2 yang cara nak guna nya kena sumbat di bahagian intim.Ramai yang  memang takut nak guna produk macam tu.Bila ada nya Vee Guard  lega sebab akhirnya jumpa juga produk yang tak payah nak sumbat-sumbat..betul tak??
pengguna setia Vee Guard

Apa kelebihan Vee Guard?

 1- mencegah

  • bau yang tidak menyenangkan
  • gatal-gatal dan kerengsaan kulit
  • jangkitan kuman


2-Melindungi

  • Keseimbangan PH secara semulajadi
  • mewangikan dan memberi kesegaran
3-mengekalkan

  • Kebersihan miss V
  • kelembapan miss V
  • kesegaran sepanjang hari
Antara testimoni pelanggan yang dah merasai kesan hebat Vee Guard:-


Nak tengok banyak lagi testimoni boleh pi kat laman web Vee Guard.dah ramai yng cuba dan ianya memang berkesan.

Gabungan ekstrak sireh, manjakani dan kacip fatimah membuatkan Vee Guard mempunya khasiat baik untuk penjagaan bahagian intim wanita.Antara khasiat Vee Gard:-

  • merapatkan miss V
  • mencegah dan menghilangkan kegatalan
  • menyelesaikan masalah keputihan
  • menyembuhkan luka selepas bersalin dengan cepat
  • mengatasi masalah kulat dan kuman

Cara nak gunakan nya memang mudah.Picit sikit kat tapak tangan kemudian bersihkan bahagian intim.cuci dengan air bersih.dah siap.Bau dia harum sangat tau.Tak de pun bau sirih tu.yang ada cuma bau wangi ..



Nak dapatkan produk best ni?Hubungi :-

Nur Ain - 0195091982 
Ayu Eleena- 0174010645
Facebook : https://www.facebook.com/Wanita-100-HQ-VeeGuard-903061109786062/timeline
laman web:  http://www.vee-guard.com/

sekian...

10 comments:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();