Skip to main content

VEE GUARD BOLEH MERAWAT MASALAH KEPUTIHAN DAN GATAL-GATAL

Sticky Post!!


Assalamualaikum...

Bagi seorang wanita aset paling berharga ialah bahagian Intim nya..tetttt!!!ada la tu yang seram sejuk nak baca..hahahah..jangan macam tu..Kita perempuan kena tahu serba sedikit bab2 penjagaan bahagian intim ni.Lagi2 bila dah bersuami.Sejak anak dara dah kena jaga tau .

Selain daripada memilih makanan yang baik kena juga pilih produk penjagaan bahagian intim yang sesuai dan terbaik.Silap pilih merana la diri.Dapat pulak suami yang jenis mementingkan kebersihan luar dan dalaman.lagi la kena jaga.Rasa nya semua suami2 nak isterinya dalam keadaan bersih,sihat dan berseri-seri..kan??Sebab itu lah saya nak perkenalkan satu produk best yang setiap wanita perlu ada.Vee Guard adalah produk baru yang tengah hangat kat pasaran kerana bukan sahaja fungsinya untuk membersih malah ia juga untuk merawat.



Ha!!teruja la tu...Produk ni sesuai sangat bagi wanita2 yang takut nak makan dan nak  sumbat sebarang ubat di bahagian intimnya dengan tujuan untuk merapat dan mengetat..Memang banyak produk2 yang cara nak guna nya kena sumbat di bahagian intim.Ramai yang  memang takut nak guna produk macam tu.Bila ada nya Vee Guard  lega sebab akhirnya jumpa juga produk yang tak payah nak sumbat-sumbat..betul tak??
pengguna setia Vee Guard

Apa kelebihan Vee Guard?

 1- mencegah

  • bau yang tidak menyenangkan
  • gatal-gatal dan kerengsaan kulit
  • jangkitan kuman


2-Melindungi

  • Keseimbangan PH secara semulajadi
  • mewangikan dan memberi kesegaran
3-mengekalkan

  • Kebersihan miss V
  • kelembapan miss V
  • kesegaran sepanjang hari
Antara testimoni pelanggan yang dah merasai kesan hebat Vee Guard:-


Nak tengok banyak lagi testimoni boleh pi kat laman web Vee Guard.dah ramai yng cuba dan ianya memang berkesan.

Gabungan ekstrak sireh, manjakani dan kacip fatimah membuatkan Vee Guard mempunya khasiat baik untuk penjagaan bahagian intim wanita.Antara khasiat Vee Gard:-

  • merapatkan miss V
  • mencegah dan menghilangkan kegatalan
  • menyelesaikan masalah keputihan
  • menyembuhkan luka selepas bersalin dengan cepat
  • mengatasi masalah kulat dan kuman

Cara nak gunakan nya memang mudah.Picit sikit kat tapak tangan kemudian bersihkan bahagian intim.cuci dengan air bersih.dah siap.Bau dia harum sangat tau.Tak de pun bau sirih tu.yang ada cuma bau wangi ..



Nak dapatkan produk best ni?Hubungi :-

Nur Ain - 0195091982 
Ayu Eleena- 0174010645
Facebook : https://www.facebook.com/Wanita-100-HQ-VeeGuard-903061109786062/timeline
laman web:  http://www.vee-guard.com/

sekian...

Comments

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …