Sunday, 1 November 2015

USTAZ ASYRAF BERI PENJELASAN ISU POLIGAMI

Assalamualaikum...

Semalam saya tengok juga kat facebook pasal berita tajuk Ustaz Asyraf nak kawen lagi tu..
Tapi tak de la baca artikel nya sebab dah agak mesti ianya cuma penerangan Ustaz Asyraf tentang isu poligami.
tapi kalau baca komen2 kat bawah nya macam sungguh je Ustaz tu nak kawen lagi..padahal baca artikel penuh pun tidak..heheh


Lagipun nak baca kita kena langgan.tak kuasa la makcik..heheheh
Pada sesiapa yang tak paham dengan trick suratkhabar untuk tarik perhatian pembaca tu memang la mudah tertipu..
Baca tajuk saja memang boleh salah sangka..
Sebab tu kena baca penuh.jangan baca tajuk je..

Ini komen Ustaz Asyraf berkaitan isu salah faham tersebut.
Lawak pun ada..


Cool je ustaz ni..tak de pun nak mengelabah...siap boleh buat lawak lagi..heheh?
Pengajaran nya lepas ni tolong jangan baca tajuk sahaja..



Sekian..

8 comments:

  1. sy pn ada baca tajuk..,x baca pn isinya.. x amik kisah pn..owhh rupanya ini cetenya..tajuk bikin org sentap je kan..hehe..

    ReplyDelete
  2. normal tu bab baca tajuk je tuh.. pastu terus buat kesimpulan...

    ReplyDelete
  3. Hehe...ustaz ni kiut je...isteri dia lagi double kiut

    ReplyDelete
  4. tajuk bikin gempaq jer tu...imam muda asyraf ni ramai peminatnya tu...

    ReplyDelete
  5. Dh mmg perangai org skrg kan kak. Baca tajuk, buat kesimpulan terus pastu baru baca semua. Huhuhu. Itu pun kalau rajin nak baca. Hmm

    ReplyDelete
  6. org malaysia mls nk baca panjang2 bc tajuk trs ketuk keyboard hehehe

    ReplyDelete
  7. ramai yang komen berdarkantajuk hahahha

    ReplyDelete
  8. betul tu...kadang tajuk tu tak menggambarkan cerita yang sebenar

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();