Monday, 30 November 2015

SET PENJAGAAN KULIT WAJAH MEAKEY DIJAMIN TANPA MERKURI

Assalamualaikum...

Seminggu lepas saya nampak ada rakan di facebook yang berkongsi cara nak check kalau-kalau produk kecantikan yang kita guna tu ada merkuri.Nampaknya dah ramai yang sedar bahaya merkuri yang terkandung dalam produk kecantikan...Bagus!! Pemilihan produk kecantikan perlu lah dilakukan dengan teliti supaya tak memudaratkan kulit kita.Salah satu produk yang saya nak cadagkan disini ialah MEAKEY...Saya jamin produk ni memang bebas merkuri dan bahan lain yang boleh merosak kan kulit kerana MEAKAY dihasilkan dengan kerjasama Biotech di bawah  kementerian sains dan teknologi..Jadi ini bukan produk yang dijenamakan semula ye..Ini produk sebelum dia orang bikin memang penuh dengan kajian demi kajian.



Meakey di datangkan dalam satu set penjagaan kulit khas untuk mereka yang menghadapi maslah jerawat, jeragat, kulit kusam dan parut hitam.Sesiapa yang ada masalah -masalah kulit seperti yang dinyatakan tu , set meakey memang dicipta kan khas untuk kulit anda.Dihasilkan dari bahan semula jadi yang berasaskan tumbuhan ,  dijamin selamat dan HALAL


Sekarang meh saya nak kenalkan satu2 produk dalam set ni ye.Tak kenal maka tak cinta. :)


*MEAKEY Flawless Treatment Cream Spf50
yang ni untuk kita pakai sebelum kenakan alat solek.nak pakai ni saja pun boleh.Bukan faundation tapi natural cc cream.Untuk lindungi kulit kita.Yang ni kalau pakai sampai tertido pun tak jadi masalah..Nama pun untuk lindungi kulit kan??



*Pores Refining Toner
Yang ni yang paling best.menghilangkan kekotoran, menutup liang2 roma dan boleh hilangkan bekas2 jerawat kat muka awak tu sampai jadi licin.Pakai kena disiplin la.Pakai hari2...2 minggu dah boleh nampak dan rasa licin kulit kita.

*Refreshing cleanser 
Yang ni ada macam mint sikit bila pakai.sebab tu lepas cuci muka jadi segar je.tak de la nampak kusam je.Boleh menghaluskan kulit wajah kita.Ni yang buat muka kita nampak berseri je walaupun tak makeup..

*Renewal Night Serum
Night serum ni saya tahu ramai yang selalu lupa nak pakai.tapi tahu tak ini lah yang menjaga kulit kita dan memperbaiki kulit kita sepanjang kita tidur.lepas ni sila guna night serum ye cik puan sekalian.kata nak cantik..amalkan Meakey Renewal Night Serum  setiap malam, comfirm hilang jerawat, bekas jerawat, kulit pun tegang dan lingkaran bawah mata pun tak de.

Mesti ramai yang tertanya-tanya apa bahan-bahan yang terdapat dalam set skincare Meakey ni sampai begitu dasyat dia punya kesan?Meakey dihasilkan dari bahan2 yang semulajadi seperti coconut oil, sireh, vitamin E, ekstrak buah, tea tree oil , ekstrak argan dan phyto stemcell..Semuanya bahan2 yang memang kita sedia tahu banyak kebaikan nya.



Ok..cerita panjang tak guna kalau tak cuba.
untuk 1 set meakey ni harganya cuma rm169 sahaja.
Boleh hubungi :-

JULIE - 012 240 8518 

untuk maklumat lanjut layari laman web :

www.meakey.com
www.meakeybeauty.blogspot.my

Instagram: meakeybeauty

facebook page: meakey skin care HQ



sekian...

13 comments:

  1. ramai yang dah guna dan memang 100% berkesan

    ReplyDelete
  2. Sejak ngandung nie xpakai dh..xtau kenapa mcm malas sggttt..tunggu pas pantang nnt nam pekosah muke bg hilang semua kotoran..hehe

    ReplyDelete
  3. Mak pakai mana yg ada kat Aeon jer hihi

    ReplyDelete
  4. Macam menarik je tgk testimoni...tp skg mls dn pkai ape2..ank kecik suka nagis je..huh
    Akak..eda gugel pasal sawan tangis..jumpa blog ni..upenya maisara yg bijak tu pnah ade sawan tangis..now..anak eda macm ade simpton2 tersebut..huhu..stress mak

    ReplyDelete
  5. Pilihan bagi mereka yang bijak ^-^

    ReplyDelete
  6. Pilihan bagi mereka yang bijak ^-^

    ReplyDelete
  7. Kalau baca macam ni memang mudah tertarik
    Tapi itulah kadang dah beli tak consistent pun tak boleh juga.

    ReplyDelete
  8. menarik ni...tq sharing beb...
    aku mmg tgh carik produk utk hilangkan jeragat aku ni...huhu

    ReplyDelete
  9. nice sharing...
    tu aje mampu komen..hehe

    ReplyDelete
  10. mcm2 produk ada kat pasaran skang ni...semuanya menarik..maybe boleh cuba utk cari mana yg sesuai kan...tgk packagingnya comel...

    ReplyDelete
  11. Saya ni baca apa pun mata tak berkelip tau. Mudah betul tertarik hati dan tertambat jiwa raga ni. Tapi itulah, bab hak suruh pakai penuh konsisten tu yang kurang sikit.

    Saya ni pelik. Kalau produk kecantikan yang guna hari-hari ni entah kenapalah saya suka yang ada bau wangi padahal yang takda bau tu lebih elok ...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();