Wednesday, 4 November 2015

SAYA SAMBUT BIRTHDAY ANAK SAYA - QUE HAIDAR

Assalamualaikum...

Kesian kat Que Haidar ..
mesti ramai yang baca kat satu blog tu
tentang katanya Que dan Isteri menyambut halloween.
bagi yang minat dengan pelakon ni dah tentu rasa kecewa
dengan berita ni...kan??



Yang sebenarnya gambar tersebut bukan lah gambar
sambutan Holloween tapi gambar semasa Que dan isterinya
menyambut majlis harijadi anak mereka
yang bertemakan monster high..

Biasala bila buat majlis hari jadi kan ada tema macam2..
Gambar tu pulak tersebar
masa sambutan Holloween.
Entah apa niat tukang sebarcerita  tu pun tak tahu la.
Mungkin sengaja nak bikin sensasi.

Tapi yang bagus nya saya tengok si Que ni
tak melenting pun bila ada yang masuk Ig dia siap marah2 .
Sampai ada yang nak unfollow sebab kecewa.
Tenang je Que jawab..

"Sy Sambut birthday Anak sy temanya monster high but sorry sgt2 Kalau Itu mengganggu awak.. Maaf ye"



Mungkin sebab dah faham cara melayan peminat ni.
tahu cara2 nak buat keadaan lebih tenang.
kalau tengok kat Ig dia pun tahu yang dia sedih dengan apa yang terjadi.
banyak kata2 yang dia muat naik tu
Menggambarkan perasaan kecewa nya dia dengan
mereka2 yang membuat fitnah pada diri dia..

Lepas ni hati2 lah dalam memilih tema nak buat majlis harijadi ratu ni.
Sebab harijadi nya pulak dekat2 dengan hallowen..
Tu yang berlaku salah faham..
apa kata tahun depan buat tema Ustaz dan ustazah..
gitewww...

Tapi isteri dia seksi sangat la..
heheh



sekian..

18 comments:

  1. supposed buat laa caption bagai supaya org x slh fhm..kalu tepek bulat2 gitu mmg mengundang fitnah

    ReplyDelete
  2. Anggap teguran peminat tanda sayang..hehe..

    ReplyDelete
  3. Bagus juga bila peminat marah2, sekurang2nya orang masih ingat artis2 yg popularitinya dah tahap suam2 masih wujud di dunia ini...

    ReplyDelete
  4. tapi memang boleh mendatangkan kekeliruan juga terutama kostum yg di pakai que dan isteri.

    ReplyDelete
  5. Xpasal2 je kene hentam..suke cara que handle komen2 org yg hentam die..

    ReplyDelete
  6. itu lah....kekadang kita dah rancang terbaik di mata kita tetapi tetap tak kena di mata orang lain. apapun pengajaran yang saya dapat kat sini adalah, lebih baik mengelak daripada orang lain berburuk sangka terhadap kita. tambahan pula dia tumpuan peminat. kalau orang biasa2 mcm saya nie, nak pakai apa pun orang tak peduli kut....

    ReplyDelete
  7. Taknak komen pasal que.. nak komen pasal anak...
    sekali tengok iras Que... Sekali lagi tengok iras Linda.... hahaha... comel je...

    ReplyDelete
  8. hihik, payah juga tema tema nih. orang suka salah anggap. tp nama pon artis, nak xnak hadap jer lah kan. huhu

    ReplyDelete
  9. Dah namanya retiss....tu lah tahun depan buat tema Daie...Pencetus Ummah...

    ReplyDelete
  10. Saya masa orang hentam tu saya tak percaya..Biasanya saya memang susah nak percaya, so saya akan bukak kat ig dan tau diaorang buat bday anak dia..Yelah cuma tema pakaian tu memang boleh buat orang confuse..

    ReplyDelete
  11. rettiissss buat ape pun org kisah nasib la ....

    ReplyDelete
  12. Kenapa pilih tema2 yg cam gitu...kan banyak tema yg lain....buat la tema ikan emas ke...burung terbang ke..hahaha...tiru dialog arwah pak sudin

    ReplyDelete
  13. saya rasa tema tu kena hati2 juga pilih kan

    ReplyDelete
  14. sy mula2 tgk gmbr pun mcm pelik, tp sy slalu bace dulu..takut plak timbul fitnah..

    ReplyDelete
  15. ooo...gitu citenya
    kalau tak ke sini, idaklah saya pun tahu
    tak pasal-pasal jadi fitnah ye

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();