Skip to main content

REBUT PELUANG BELI iPHONE 6s DENGAN HARGA RM11 DI LAZADA

Assalamualaikum...

Hari ini ada sesuatu yang istimewa untuk awak.-11/11/2015 - Kalau saya ajak awak-awak shopping nak tak?Siapa nak belanja?Ni ha..Lazada Malaysia tengah buat jualan besar-besaran hari ni.Ada banyak barang yang ada potongan harga sampai 98%..


Ada lebih 30,000 produk dengan diskaun bermula dari 80% hingga 98% akan ditawarkan pada jualan besar-besaran kali ni. Tahun ni paling best la bagi saya  sebab potongan harga yang tinggi jugak.Tak macam tahun2 sebelum ni..kan??saya dah tengok barang yang ada diskaun 98% tu..Rasa macam nak beli semua.heehe..


Bukan tu saja..Lepas beli boleh menang Voucher rm500 setiap hari dan beberapa produk lain.Hanya sertai "Spin The Wheel Deal' ..



Korang ada facebook tak??kalau tak de buat facebook cepat, lepas tu like facebook Lazada Malaysia.Kat situ nanti ada satu games yang menarik iaitu  "the Unlock Deals" . Dalam game ni korang kena like facebook post game tersebut. Setiap produk ada jumlah like yang kena capai .Bila dah capai, korang boleh klik link tersebut dan beli dengan harga RM11. Korang boleh beli iPhone 6S dengan harga RM11 kalau like post tersebut mencapai 11,000!  ..



Boleh check link ini untuk join game best ni :
http://www.lazada.com.my/online-revolution-games

Saya dah berkira2 nak beli  satu barang kat Lazada ni.. Antara dua ni la..Electrik BBQ Grill ataupun Electrik BBQ baking pan..Beli hari ni jimat banyak tau..Lagipun boleh beli guna voucher...:p


Istimewa hari ni sebab ada voucher khas yang korang boleh guna untuk shopping hari ni.. Khas untuk pembaca blog ini. , RM30 OFF di setiap pembelian berjumlah RM120 dan keatas. Voucher shopping ni hanya valid pada 11 November 2015 iaitu HARI INI SAHAJA..!


Dah tak sabar2 nak Shopping kan??Klik link di bawah dan selamat bershopping....




Sekian..

Comments

  1. Replies
    1. Hari rabu memang hari untuk shopping Yui..jom shopping!!heheh

      Delete
  2. Haaaaaa murahnya...ish2 nak pejam mata hahahha
    Tapi memang suka kalau dapat ni hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dpt nak elak Ju..pejam mata pun terbayang2 ni..terpaksa klik sana klik sini jugak..hahahh

      Delete
  3. banyaknya tawaran lazada siap duit jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak..kali ni diskaun memang giler2 punya...

      Delete
  4. Si TLBD sukalah ni ........i phone, tak padan budak lagi taste bukan main!

    ReplyDelete
  5. Tarikh tu sangatlah tak sesuai. Apsal lah tak buat time orang dah gaji.

    ReplyDelete
  6. menarik memang best deal. kekadang harga di lazada memang menguntungkan

    ReplyDelete
  7. sumenyeeee..murahhhh..dh gi terjah smlm..tp xdpt nk komen kt cni..pc problem kot..

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …