Wednesday, 11 November 2015

REBUT PELUANG BELI iPHONE 6s DENGAN HARGA RM11 DI LAZADA

Assalamualaikum...

Hari ini ada sesuatu yang istimewa untuk awak.-11/11/2015 - Kalau saya ajak awak-awak shopping nak tak?Siapa nak belanja?Ni ha..Lazada Malaysia tengah buat jualan besar-besaran hari ni.Ada banyak barang yang ada potongan harga sampai 98%..


Ada lebih 30,000 produk dengan diskaun bermula dari 80% hingga 98% akan ditawarkan pada jualan besar-besaran kali ni. Tahun ni paling best la bagi saya  sebab potongan harga yang tinggi jugak.Tak macam tahun2 sebelum ni..kan??saya dah tengok barang yang ada diskaun 98% tu..Rasa macam nak beli semua.heehe..


Bukan tu saja..Lepas beli boleh menang Voucher rm500 setiap hari dan beberapa produk lain.Hanya sertai "Spin The Wheel Deal' ..



Korang ada facebook tak??kalau tak de buat facebook cepat, lepas tu like facebook Lazada Malaysia.Kat situ nanti ada satu games yang menarik iaitu  "the Unlock Deals" . Dalam game ni korang kena like facebook post game tersebut. Setiap produk ada jumlah like yang kena capai .Bila dah capai, korang boleh klik link tersebut dan beli dengan harga RM11. Korang boleh beli iPhone 6S dengan harga RM11 kalau like post tersebut mencapai 11,000!  ..



Boleh check link ini untuk join game best ni :
http://www.lazada.com.my/online-revolution-games

Saya dah berkira2 nak beli  satu barang kat Lazada ni.. Antara dua ni la..Electrik BBQ Grill ataupun Electrik BBQ baking pan..Beli hari ni jimat banyak tau..Lagipun boleh beli guna voucher...:p


Istimewa hari ni sebab ada voucher khas yang korang boleh guna untuk shopping hari ni.. Khas untuk pembaca blog ini. , RM30 OFF di setiap pembelian berjumlah RM120 dan keatas. Voucher shopping ni hanya valid pada 11 November 2015 iaitu HARI INI SAHAJA..!


Dah tak sabar2 nak Shopping kan??Klik link di bawah dan selamat bershopping....




Sekian..

11 comments:

  1. Replies
    1. Hari rabu memang hari untuk shopping Yui..jom shopping!!heheh

      Delete
  2. Haaaaaa murahnya...ish2 nak pejam mata hahahha
    Tapi memang suka kalau dapat ni hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dpt nak elak Ju..pejam mata pun terbayang2 ni..terpaksa klik sana klik sini jugak..hahahh

      Delete
  3. banyaknya tawaran lazada siap duit jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak..kali ni diskaun memang giler2 punya...

      Delete
  4. Si TLBD sukalah ni ........i phone, tak padan budak lagi taste bukan main!

    ReplyDelete
  5. Tarikh tu sangatlah tak sesuai. Apsal lah tak buat time orang dah gaji.

    ReplyDelete
  6. menarik memang best deal. kekadang harga di lazada memang menguntungkan

    ReplyDelete
  7. sumenyeeee..murahhhh..dh gi terjah smlm..tp xdpt nk komen kt cni..pc problem kot..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();