Friday, 27 November 2015

ENTRY YANG PAGEVIEW TINGGI

Assalamualaukum...



Tak tahan betul dengan batuk ni..
Sampai saya terpaksa dongak ke atas  kalau nak batuk..
kalau tidak memang tak lepas pun nak batuk..
Doakan saya sembuh cepat ye...

Bila tak sihat ni memang susah la nak update blog macam selalu.
Satu hari mampu satu entry je..
Tapi Alhamdulillah..Pageview masih lagi 10k ke atas..

Ada juga yang kata kat saya..
"ala..tulis pasal artis tinggi la pageview tu.."

kalau nak tahu bila saya tulis pasal artis page view untuk
entry tu cuma ada untuk sehari je..dalam 100-200 pageview saja..
esok lusa dah tak de orang baca entry pasal artis tu..
Bukan hari2 pun saya tulis pasal artis.
sehari sekali..itu pun dalam seminggu adalah 2,3 kali tulis pasal artis.

Pageview saya hari2 tu semuanya dari entry yang tak de kaitan langsung dengan artis.
Tak percaya tengok gambar bawah ni..
satu pun tak de pasal artis.


Lagipun entry pasal artis tu
saya tulis bila dah takde benda nak tulis.
Blog saya ..kan??sukahati saya la nak tulis apa..
betul tak??hahahahh.

Lagipun dah nama pun blog campur2..
semua benda saya boleh tulis dalam ni..
tak de masalah ..kan??
yang ada masalah boleh pilih sama ada nak baca atau pun tidak..
tak de paksaan...


Sekian..

12 comments:

  1. all the best... :) selamat menulis

    ReplyDelete
  2. Tahniah....suka baca entri Puan yang ada kongsi tentang pengetahuan tentang kesihatan...tips juga

    ReplyDelete
  3. nampaknya entry resepi paling digemari.. hehe

    ReplyDelete
  4. huhuwww tak semestinya artis kan

    ReplyDelete
  5. Biasanya tak semua org suka cerita artis pun.. Info bermanfaat juga orang suka cari..

    ReplyDelete
  6. Entry resepi lah yg dpt pageview paling tinggi ek makcik. Seronoklah kan pageview tinggi. Mak entah bilalah nak dpt pageview tinggi hihi

    ReplyDelete
  7. entri keyword artis ni keyword tsunami...sekali je naik pastu menyepi..kalau keyword evergreen mcm resepi tu jarang update pun tetap maintain trafik..

    ReplyDelete
  8. semoga akak cepat sembuh batuknya..amin..

    ReplyDelete
  9. betul x de masalah....sebab blog saya juga macam rojak. lebih daripada asteruk....macam-macam hadooo

    ReplyDelete
  10. Resipi sis share tu mmg ptt dpt pageview tinggi.

    ReplyDelete
  11. Masalahnya.... kalau saya datang sekali-sekala, habis semua saya nak khatamkan sampai tak cukup masa, tak cukup jari-jemari nak mengomen. Itulah pasalnya saya tak tahan ke sini. Dahlah entri banyak sehari. Tapi itu memang pun solely masalah saya, dah saya yang pilih nak buat lagu tukan. Tuan blog tak paksa pun suruh tinggalkan komen tak ingat dunia sebenar. Hahaha...

    Untunglah pageviews mencanak-canak tinggi ya walaupun katanya takda genre tertentu. Kena berguru dengan Dianalah ni macamana nak tingkatkan pageviews ^_^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();