Skip to main content

ENTRY YANG PAGEVIEW TINGGI

Assalamualaukum...



Tak tahan betul dengan batuk ni..
Sampai saya terpaksa dongak ke atas  kalau nak batuk..
kalau tidak memang tak lepas pun nak batuk..
Doakan saya sembuh cepat ye...

Bila tak sihat ni memang susah la nak update blog macam selalu.
Satu hari mampu satu entry je..
Tapi Alhamdulillah..Pageview masih lagi 10k ke atas..

Ada juga yang kata kat saya..
"ala..tulis pasal artis tinggi la pageview tu.."

kalau nak tahu bila saya tulis pasal artis page view untuk
entry tu cuma ada untuk sehari je..dalam 100-200 pageview saja..
esok lusa dah tak de orang baca entry pasal artis tu..
Bukan hari2 pun saya tulis pasal artis.
sehari sekali..itu pun dalam seminggu adalah 2,3 kali tulis pasal artis.

Pageview saya hari2 tu semuanya dari entry yang tak de kaitan langsung dengan artis.
Tak percaya tengok gambar bawah ni..
satu pun tak de pasal artis.


Lagipun entry pasal artis tu
saya tulis bila dah takde benda nak tulis.
Blog saya ..kan??sukahati saya la nak tulis apa..
betul tak??hahahahh.

Lagipun dah nama pun blog campur2..
semua benda saya boleh tulis dalam ni..
tak de masalah ..kan??
yang ada masalah boleh pilih sama ada nak baca atau pun tidak..
tak de paksaan...


Sekian..

Comments

  1. all the best... :) selamat menulis

    ReplyDelete
  2. Tahniah....suka baca entri Puan yang ada kongsi tentang pengetahuan tentang kesihatan...tips juga

    ReplyDelete
  3. nampaknya entry resepi paling digemari.. hehe

    ReplyDelete
  4. huhuwww tak semestinya artis kan

    ReplyDelete
  5. Biasanya tak semua org suka cerita artis pun.. Info bermanfaat juga orang suka cari..

    ReplyDelete
  6. Entry resepi lah yg dpt pageview paling tinggi ek makcik. Seronoklah kan pageview tinggi. Mak entah bilalah nak dpt pageview tinggi hihi

    ReplyDelete
  7. entri keyword artis ni keyword tsunami...sekali je naik pastu menyepi..kalau keyword evergreen mcm resepi tu jarang update pun tetap maintain trafik..

    ReplyDelete
  8. semoga akak cepat sembuh batuknya..amin..

    ReplyDelete
  9. betul x de masalah....sebab blog saya juga macam rojak. lebih daripada asteruk....macam-macam hadooo

    ReplyDelete
  10. Resipi sis share tu mmg ptt dpt pageview tinggi.

    ReplyDelete
  11. Masalahnya.... kalau saya datang sekali-sekala, habis semua saya nak khatamkan sampai tak cukup masa, tak cukup jari-jemari nak mengomen. Itulah pasalnya saya tak tahan ke sini. Dahlah entri banyak sehari. Tapi itu memang pun solely masalah saya, dah saya yang pilih nak buat lagu tukan. Tuan blog tak paksa pun suruh tinggalkan komen tak ingat dunia sebenar. Hahaha...

    Untunglah pageviews mencanak-canak tinggi ya walaupun katanya takda genre tertentu. Kena berguru dengan Dianalah ni macamana nak tingkatkan pageviews ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …