Monday, 2 November 2015

ENTITI SERAM TERAKAM DALAM VIDEO YANA SAMSUDIN

Assalamualaikum....

Malam tadi saya ada tonton satu video yang dimuat naik oleh Yana Samsudin.
Video yang pada mulanya hanya bertujuan untuk suka -suka akhirnya mengndang perasaan seram dan menakutkan apabila ada segelintir peminat nya yang menegur ada seoleh-oleh lembaga putih dibelakang 
mereka.


Ramai yang terkejut dengan penampakan entiti tersebut dan 
ianya memang jelas kelihatan makluk yang berbaju putih dan berambut panjang.
Rata-rata komen mengiyakan kewujudan  entiti tersebut dalam video itu..



Ini lah gambar dari video tersebut...
sekali imbas memang tak perasan kewujudan lembaga tersebut.
bila diamati betul-betul meremang juga bulu roma ni .
Tak pasti adakah itu manusia atau makhluk lain.

Siapa tahu mungkin itu ahkak minah kilang nak masyuk shift jam 11 ke..kan??
dok tengah tunggu Van datang ambik..ekekek..


kalau siapa yang nak tengok video tu boleh la pi tengok kat facebook Yana Samsudin..
untuk seram2 di pagi hari...
Video ni dimuat naik malam tadi oleh Yana..
tapi sengaja makcik tulis cerita ni pagi2 sebab kalau tulis malam ada juga yang tak boleh tidur ni..
hahahah...


sekian...

9 comments:

  1. yg cahaya mcm ni selalunya dikaitkan dgn entiti..ni kalau tgk tgh mlm..nak ke tandas pun terbantut

    ReplyDelete
  2. sye tengok malam tadi hahaha, terus susah nak tido haih

    ReplyDelete
  3. nsb lah tgk time nih... kalu time lain mau serem jgk...

    tp eh nk pi toilet pun rasa eh jauh nya rasa

    ReplyDelete
  4. dahlah kat sini cuaca sejuk..bertanbah seram sejuk..

    ReplyDelete
  5. ANAK ADA SNAP GAMBAR VIEW TIBA2 ADA GAMBAR 2BERANAK BENDA TU YG TERPAPAR SAMA...KAK SURUH DELETE SAJA BIMBANG IA AKAN MENGIKUT KEMANA SAJA KITA PERGI N MENGGANGGU KEHIDUPAN KITA...

    ReplyDelete
  6. Makhluk lain pun wujud , tk hairanlh kn...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();