Friday, 13 November 2015

AWAK KENAL SAYA KE??....TAPI SAYA TAK KENAL AWAK..

Assalamualaikum...

Ini pageview saya sekarang..
setiap hari ianya melebihi 10k..
Ok tak??

Tapi jangan ingat semua yang baca blog saya ni maknanya
dia suka blog saya..
Ada yang masuk untuk jadi perisik..
lepas tu kat whatsapp group mengata saya macam2.
Ni bukan tuduh2 ye,
tapi kenyataan..Saya tahu blog dia, fb dia.
Cuma sebelum ni tak pernah baca blog dia.

Bila saya tahu dia suka mengata saya
jadi saya pun pi la baca blog dia..
nak juga kenal2 siapa dia yang lagaknya macam kenal sangat kita ni.
ternyata saya memang tak kenal dia.

Cukup untuk tahu yang dia tak suka saya..
tahu lah saya apa yang perlu saya buat .
Saya memang tak de masalah dengan dia..
maksud saya , saya tak de apa2 perasaan pada dia..
Benci pun tidak, suka pun tak..
sebab saya tak kenal..

Saya tak boleh nak elak orang macam ni..
Saya pun tak tahu nak buat apa ,jadi saya biarkan je la.
Saya pernah Pm dia.saja tegur2 dia..
tapi saya acah2 je tanya sesuatu tentang hal masakan .
masa tu memang tak tergamak nak tanya
apa yang dia dok ceritakan hal saya kat group dia tu??
tapi saya buang jauh2 niat tu..
pertama sebab saya tak mau dia rasa saya musuh dia.
yang ke dua sebab saya berharap yang  satu hari nanti
tanggapan dia pada saya akan berubah..

tak nak pun tak pe la..
mana tau satu hari nanti dia rasa malas dah nak cerita hal saya.
hahaha...itu pun dah cukup baik..

Utuk adik blogger tu..
adik ke apa la..saya tak tau..
Saya harap adik jangan ambil tahu tentang saya.
sebab kita saling tidak mengenali..
Saya maafkan segala cakap2 belakang  dari adik.
saya masih waras dan sedar yang selama ni saya
memang tak pernah tulis, cakap, apa2 tentang adik.

Sampai sekarang tertanya2 adakah saya kenal  dia....??


sekian..

12 comments:

  1. jeng...jeng....jeng
    boleh buat slot seram ni

    ReplyDelete
  2. Alahai! teringinnya nak tahu siapakah gerangannya.
    Cer la bagi hints sikit siapa blogger tu?
    Contoh nama negeri ke?? Eh! tetiba lak kans..
    Nampak tak nampak tak betapa kepocinya Mrs. A nih!

    ReplyDelete
  3. hahaha....macam2 dunia nie yer. walaupun dah bertahun jugak saya menulis untuk berkongsi tapi sekadar suka-suka mengisi masa. tak sangka wujud juga golongan begitu kat dalam dunia blogger yer?

    ReplyDelete
  4. peminat akak dlm diam tuuu
    penyumbang trafik blog jugak..
    rajinnya si dia stalk kan..
    moga si dia berubah n insaf

    ReplyDelete
  5. tingginya pageview..tahniah.

    ReplyDelete
  6. adatlah memang tak semua orang suka kita..kira popular tau smp org tak kenai pun dok boleh bercerita tentang awk kt group dia..10k tu..sy 1k je.hahaha

    ReplyDelete
  7. Peminat juga kot diana ....
    Tapi kakak suka baca n3 diana banyak maklumat kakak tau,cuma kadang agak ketinggalan keretapi

    ReplyDelete
  8. eh, boleh pulak dia xsuka someone padahal tak kenal pon,,haha

    ReplyDelete
  9. Assalam...wah ramai peminat. Resam manusia tak semua suka.

    ReplyDelete
  10. Tercekik hakak tengok pageview ko dik...tahniah! Orang gitu jgn di layan...takde kepentingan pon yg penting pageview ko ribu riban hokey....kikiki

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();