TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES

Assalamualaikum..



Saya tahu kat luar sana ada ramai peminat-peminat tudung Aidijuma.yang minat kumpul,minat pakai,minat jual saya percaya ianya disebabkan design Aidijuma yang boleh diterima setiap lapisan umur.sebb tu ramai yang suka..

Adik saya sendiri salah seorang penggemar tudung Aidijuma sampaikan dah boleh buka kedai kot..hahahah..Mula2 dulu tengok dia suka kumpul banyak2 tu pelik je ..Apa yang best nya tudung ni..Sampai la satu hari saya terima satu hadiah dari salah seorang blogger.Dia kirimkan untuk saya sehelai Aidijuma (black label).

Comel comot tak makcik?? (gambar lama..diulang tayang)
gambar ni je ada..nak ambik gambar sekarang malu la sebab hidung merah(selsema)


Nak tahu tak apa yang jadi bila saya pakai tudung tu?hehhehe..suami saya kata dia nampak saya macam budak sekolah..nampak comel je.Sejak tu saya pun jadi salah seorang penggemar Aidijuma.Pantang kena puji..kan??

Dah tentu lah saya nak nampak sentiasa comel di depan suami..Terima kasih Aidijuma..Tak payah pakai bedak tebal2 pun dah boleh nampak perasan comel..

  Berminat nak join GA ni?sila klik banner dia atas...

sekian..
Previous
Next Post »

7 komen disini

Click here for komen disini
16 September 2015 at 00:28 ×

atoto comelnya kaka hehehe

Reply
avatar
Aqilah Azmi
admin
16 September 2015 at 00:38 ×

ok sememangnya comel!!!1

Reply
avatar
dalila
admin
17 September 2015 at 14:18 ×

gud luck kak..sy pun aj lover..tp skang ni je design merepek sket..stop jap membeli..

Reply
avatar
21 September 2015 at 19:10 ×

kalau mng ni..lagggiiiii bertambah comel ;-)

Reply
avatar
21 September 2015 at 19:10 ×

GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

terima kasih sekali lagi.

Reply
avatar
28 September 2015 at 20:15 ×

Good luck. Singgah dari segmen yg sama

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment