KRISIS ANTARA AUREL HERMANSYAH DAN KRISDAYANTI BERAKHIR

Assalamualaikum...



Ramai yang dah tahu tentang krisis dua beranak ni , krisdayanti dan Anak nya Aurel .
Baru2 ni Krisdayanti ada memuat naik gambar dia bersama keluarga Anang termasuk Aurel.
Nampaknya krisis mereka ni mungkin dah berakhir dan sudah berbaik .
Tak elok orang tahu masalah keluarga ..
Tapi bagus untuk orang tahu bahwa hubungan
yang goyah tu sudah semakin baik dan masih teguh seperti sediakala..


Melalui gambar yang dipost kelihatan Anang dan Raul Lemos juga
ada bersama dan ini membuktikan
hubungan mereka sudah baik dan rasanya ramai peminat
Krisdayanti  dan anang juga menggharap kan
perkara yang sama.



Asyanty yang juga isteri Anang,
juga memuat naik gambar2 pertemuan mereka sekeluarga
di instagram milik nya dan mengakui dia gembira melihat
Krisdayanti dan Aurel bertemu dan berbaik.

Alhamdullillah..
Semoga hubungan yang kembali jernih ni akan
bahagia selamanya..

jangan tanya kenapa saya ambik tau pasal Krisdayanti..
dah tentu la saya ni antara salah seorang
peminat lagu2 Krisdayanti..
eh!!suara saya kalau menyanyi macam Krisdayanti tau...(belagak)

sekian..

Post a comment

8 Comments

  1. Alhamdulillah.. Akhirnya pulih jua.. Tirulah macam Abby dan Norman..

    ReplyDelete
  2. Baguslah kalau dah baik.....
    Ai pun suka KD ni tau.....lagu lagu dia memang best. Sama ler kita, suara ai pun sebijik KD hahaha

    ReplyDelete
  3. Ok. Menghitung hati satu! Haha.

    ReplyDelete
  4. Hahaha! Statement last tu memang tak boleh blah! Yalah, yalah saya percayalah Diana suara awak tu macam KD. Saya pun peminat KD sebab suara dan lagu-lagunya memang best bangat. Tapi saya lagi suka Rossa lah!

    Baguslah mereka anak beranak dah berbaik. Kalau ingatkan kisah Anang dan Kris ni lagi syahdu. Tapi akhirnya berbaik jugakan, eloklah tu. Tutup buku habis cerita dah!

    ReplyDelete
  5. Salam, wahh...Alhamdulillah, rasa happy dan terhary pulak tgk diorg cmni..wuwu

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)