CARA MUDAH BUAT DUIT DENGAN BLOG

Assalamualaikum....

Pengumuman!!pengumuman....siapa yang mahu .....hhehhe..
cam lirik lagu je....:p
Saya bercadang esok saya nak buat GA.
siapa mahu jadi salah seorang penaja sila pm atau email saya ye..
pm kat fb la mudah sikit.
sambil baring2 pun saya boleh balas.
Kalau email lambat sikit saya balas sebab saya tak pandai baca email kat phone..heheheh

GA ni esok tau...
buat cepat2 selesaikan cepat2...heheheh.
Syarat nya nanti kita bincang la bila awak dh pm saya ye.

Ok..macam biasa pagi2 kita buat entry semangat.
Apa benda yang boleh buat kita bersemangat??
ye betulll...DUIT.ekekek...

Ini salah satu cara saya cari duit..

ada 4 lagi komisyen yang sedang berbaris untuk pengesahan..heheh


Dengang Affiliatte setiap bulan duit saya masuk.
Sejak saya mula mendaftar dengan Sweet Muslimah
memang setiap bulan saya ada income daari blog.
memang tak banyak..tapi kalau campur dengan duit lain kan banyak tu..
selagi ada peluang buat duit jangan dilepas kan.
Bukan susah pun..tulis entry atau letak je banner Sweet Muslimah  tu.
lepas tu goyang inul..sedar2 je duit masuk.

Macam saya dengan Sweet Muslimah  ni bukan setakat saya letak banner je..
Entry pun saya tulis juga..sebab tu jangan pelik
kenapa awak join affiliatte Sweet Muslimah  tak dapat apa tapi
saya pulak boleh dapat komisyen lebih dari sekali.]

Berminat nak join Affiliate Sweet Muslimah
jangan lupa klik kat sini (Sweet Muslimah) dan mula lah mendaftar.

Sekian..



Previous
Next Post »

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment