Thursday, 13 August 2015

ZAMAN MAKCIK DULU TAK DE SEMUA NI..

Assalamualaikum...



Rupa-rupanya kat malaysia ni pun
ada banyak tempat menarik yang kita boleh kunjungi..
lagi2 kalau untuk aktiviti berkumpulan..
memang seronok..

Teringat masa zaman muda mudi dulu..
kalau hari cuti kami akan rancang aktiviti bersama..
Semua kawan2 sekerja yang ada masa lapang akan join sama..
memang seronok dan buat kami makin rapat..

Tapi dulu seronok nya tak macam sekarang la..
Sekarang lagi banyak benda yang kita boleh buat.
Contohnya macam main paintball..
zaman makcik dulu tak sempat nak merasa..hehheh



Nak tahu apa lagi yang best??
boleh tengok kat sini..(cipta kenangan indah awak sekarang..!!)
Mana la tahu kalau2 boleh beri sedikit idea dan cadangan
tempat yang awak akan tuju bersama2 kawan sempena
cuti hari kemerdekaan ni..


sekian..

15 comments:

  1. Orang sekarang teknologi lebih mengatasi...

    ReplyDelete
  2. cuti hari kemerdekaan, gi sambut dengan kenduri kahwin kawan.. eheheheheee~ ^_^

    ReplyDelete
  3. Actvt outdoor mcm ni la yg lgi best bleh kuar peluh

    ReplyDelete
  4. Cuti 31ogos lom ada plan la.
    Mau pk jap la :-)

    ReplyDelete
  5. Zaman dedulu memg x da smua ni, skrg ni mcm2 da

    ReplyDelete
  6. untunggggg kan anak-anak zaman sekarang... hehehehe..

    zaman saya pun untung juga.. takde gadjet-gadjet ni..
    main biji getah, main basikal, main rounders.. :p



    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
  7. kak ana tak pernah try test cuba lagi main ni DR faktor usia tak mengizinkan agaknya :)

    ReplyDelete
  8. salam singgah sini sis....teringin nak main paintball ni...mesti best....hihi

    ReplyDelete
  9. orang sekarang lebih suka semua dihujung jari.. hihi..

    ReplyDelete
  10. kan... mcm2 ade skarang permainan skarang ni,. y advance n x advance,,.smua ade

    ReplyDelete
  11. Salam, hahaha tu lah kan...mmg best semua, kumpul je lah duit sejak kecik, confirm dh besar nanti boleh pilih je nak pegi mana utk try aktiviti2 best ni! heheh :D

    ReplyDelete
  12. Zaman Kak Ton pun takda macam ni. Walaupun biasa-biasa aje, lagi seronok daripada zaman budak-budak sekarang tau!

    Paint ball ni saya nak hantar Abang dan Daddynya pi main tapi anak saya tu hati kecil, harapkan badan aje sado. Kena gigit nyamuk pun sibuk dok mengadu siang malam tangannya ada bintat kecil!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();