Thursday, 13 August 2015

TAK DAPAT NAK GUNA HADIAH COUPON DARI 11STREET.MY NI..

Assalamualaikum...



Minggu lepas saya dapat hadiah Coupun..
hadiah ni sebenarnya untuk top komentar
blog Suria Amanda ..
Bulan depan pun siapa yang jadi top komentar akan dapat hadiah ni..
cepat2 la pi komen2 kat blog suriamanda.blogspot.com
mana tau kot2 bertuah punya budak,dapat coupon 11streets.my.

Sebenarnya saya memang berniat nak guna coupon ni
untuk tambah2 beli hadiah beg tangan untuk mak saya..
Tapi ada masalah sikit..
terus la tertangguh sampai hari ni..
Saya sendiri pun tak  tahu la kalau orang lain pun alami
benda yang sama dengan saya waktu nak beli barang di 11street.my ni..

Ini lah masalah nya...



Kat bahagian "City" dan "postal code" tu
bila kita klik tak de apa pun yang keluar..
Banyak kali dah tekan ni..
naik bengkok jari makcik tau..
last2 tak jadi le nak beli..

Tak pe la..bukan rezeki kot..
tengok la nanti2 makcik pi hantar email kat 11street.my
bagitau suruh dia perbaiki laman web dia ni..
kalau tengok barang2 dia memang murah..
rambang bijik mata oi..
Tapi tu la..kesilapan kecik macam ni kadang2 buat
pelanggan lari ..kan??

Tapi coupon ni sampai bulan 12 nanti..
banyak lagi masa nya ni..
tak dapat beli hadiah kat mak guna coupon ni
kita beli barang sendiri la nampak nya..heheheh..
Apa pun terima kasih Suriaamanda.blogspot.com
dan www.11street.my .

 <<<..BENGANG KALAU JADI GINI..POTONG STIM BETUL!!

sekian...


15 comments:

  1. pernah jadi..refresh je kak..tapi kena isi semula details tu..huhu

    ReplyDelete
  2. Dah refresh dah fiza.banyak kali buat tak di jugak..

    ReplyDelete
  3. salam.. =)

    mungkin prob dgn browser kot..
    kne try guna browser lain.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak, x pernh lgi buka web ni.jrg da bli on9

    ReplyDelete
  5. salam jumaat...bestnya dpt hadiah...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..rezeki.. xpela..ade msa lg nk cuba.. website lmbat loading ke.. or kna penambahbaikan ni

    ReplyDelete
  7. Tak pernah lagi try shopping kat sini sis..

    ReplyDelete
  8. Web shop baru nih.. tak pernah lagi shopping sini.

    ReplyDelete
  9. Diana sila inform diorang kat FB diorang..ok?

    ReplyDelete
  10. Kalau dah cuba byk kali mood teruja nk membeli tu terus lesap kan? Takpelah esok lusa awk cuba lagi. Lama lagi tu sampai dec

    ReplyDelete
  11. Kalau jadi macam ni itu yang buat mood nak shopping merundum. Masih tak boleh lagi ke sampai ke hari ni, Diana. Rugilah alahai kupon tak boleh guna. Kalau saya ni tentu dah menangis lanting-lanting body atas katil :)

    ReplyDelete
  12. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete
  13. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete
  14. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
    http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





    Best Regards,
    Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();