Saturday, 1 August 2015

PEMINAT MELUAT LIHAT GAMBAR KEITH FOO DAN KIM RAYMOND


Assalamualaikum..

Pelik2 je perangai ahkak2 yang fanatik drama melayu tu..
kalau tengok penampilan boleh dikatakan semua ala2 ustazah..
tengok IG diaorang ,wall Facebook diaorang..
macam ustazah tau..

Tapi kalau tengok pelakon kesukaan nya tu bergambar melekat dada memasing,
bukan main suka..
siap komen sweet la, suruh berlakon sekali lagi la..
suruh banyak kan gambar berdua la..suruh buat video la..
Tapi..kalau lelaki tu bergambar dengan isteri nya tak suka pulak...


 Itu lah yang berlaku kepada pelakon Keith Foo dan pasangan nya..
Kerana terlalu kerap merakam gambar bersama pasangan nya dan memuat naik ke laman sosial 
ada sesetengah peminat rasa meluat dan meninggal kan komen2 yang membuatkan pasangan nya berkecil hati.




kesian isterinya...
Hilang sabar mungkin , membuatkan isterinya meninggalkan komen bagi menjawab tomahan peminat .





kalau tak suka kehidupan peribadi artis tu rasanya lebih baik unfollow je la..
dari pada mengeluarkan komen2 yang memalukan diri sendiri..kan??


sekian..


25 comments:

  1. Setuju dgn sis.. Tak suka ,unfollow jer..kalau dah tak tahan sangat deactive je akaun sendiri jd tak terlihat lg gambar lain yg mbngkitkan kemeluatan itu. Hehehehe.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori.. Terpublish 2 kali lak sis.. Line KO.. :(

      Delete
  3. Itula kan klau x suka jgn la sibuk2 ambik taw psl hal diorg kan huhu..mcm2 ja peminat2 ni

    ReplyDelete
  4. Ooooh keith foo ni dah kawen ekkk...saya tak tau pun...choiii ketinggalan zaman betul ahkak ni!

    ReplyDelete
  5. alar.. derang jeles tu sebab realitinya hidup derang tak sebahahia gitu.. tu lar pasal..

    ReplyDelete
  6. Macam-macam. dunia artis! hahaha. btw jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2015/08/raya-bersama-yuna-oh-yeah.html

    ReplyDelete
  7. Macam-macam. dunia artis! hahaha. btw jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2015/08/raya-bersama-yuna-oh-yeah.html

    ReplyDelete
  8. betul, dorang ni terlalu bebas bersuara, macamla baik sgt,,,

    ReplyDelete
  9. Jangan marah... menteri wanita kita yg berambut cacak tu kata berpeluk lelaki perempuan dlm drama/film tak apa, ia cuma lakonan, hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanye tau sape yg dimaksudkan tu, dia ckp cam tu mungkin sbb dia boyish kot....;-)

      Delete
  10. Biasanya yg tak suka dan gemar mencemuh la yg rajin follow. Ye tak? Cam haters kat blog jugak laaa

    ReplyDelete
  11. Entahlah Dee. Kakak ni memang tak mengikuti perkembangan artis. Macam-macam yg buat org gempar,.

    ReplyDelete
  12. btl kak..
    klu xsuke unfollow je..

    ReplyDelete
  13. buat je cam saya, tak yah nak like ke follow, bukan diorang bagi trafik kat blog kite pon hehehehe

    ReplyDelete
  14. Salam, owhh kuatnya hati mereka yg menjadi artis dan pasangan artis camni kan..kalau aku, mmg xleh tahan..hihi..

    ReplyDelete
  15. huhu..mcm2 skarang ni.. tp yelah..lain org lain patern.. x suka unfollow aje kan..

    ReplyDelete
  16. xsuka jgn tgk.lg pun dia bukan islam..haihh..
    eh toi kan dia bkn islam? huhhhu

    ReplyDelete
  17. dah kahwin ke dia..ingatkan baru bertunang.

    ReplyDelete
  18. dah kahwin ke dia..ingatkan baru bertunang.

    ReplyDelete
  19. kalau tak suka..unfollow je senang.kan?

    ReplyDelete
  20. Tak suka tapi tengok, tapi baca. Kepohci tu namanya. Kalau dah tak suka, janganlah follow. Habis cerita. Hati tak sakit, mulut pun tak penat mengata.

    By the way, KF ni dah kahwin ke dengan KR ni? Ingatkan masih boyfriend-girlfriend lagi!

    ReplyDelete
  21. dah tau xsuka unfollow jela
    dengki la tu tgk orang lain
    aishh macam2 la manusia skg nie
    hgeege

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();