Saturday, 22 August 2015

NAK MAKAN SAMBIL DITEMANI BATMAN DAN SUPERMAN TAK??

Assalamualaikum..

Saya rasa cafe ni tak ramai blogger yang review lagi..
cer pergi try jap..
sedap ke tidak ye??

Tak ramai yang tahu tentang cafe ni agak nya..
Saya tengok kat IG memang nampak menu dia macam best je..
sebab semuanya diilhamkan dari watak2 komik
iaitu Batman dan Superman..

kita belanja gambar satu la..


peminat-peminat Batman dan Superman kena pergi nih.
Saya dengar2 kalau awak ada shopping kat tempat2 tertentu
pun akan dapat rebat untuk hidangan di cafe ni.

Nak tahu lanjut klik kat sini(tempat makan best!!)

sekian..

16 comments:

  1. wahh pelayan pun pakai baju superhero

    ReplyDelete
  2. Penarik minat budak2 ni, klau da ultromen lgi huhu

    ReplyDelete
  3. Unik..menarik perhatian budak2 ni..

    ReplyDelete
  4. Hehehe takut anak2 tak makan duk sibuk layan watak2 kartun yg diaorang suka nanti hahaha

    ReplyDelete
  5. He he he ... Superwoman tu ...
    Bebudak mesti teruja nih ...

    ReplyDelete
  6. comel ja pelayannya,,btw im blogwalking here,,

    ReplyDelete
  7. Kalau ada ultraman yang satu famili tu lagi ramai suka ..
    Ni daya penarik nak ke cafe ni kan?

    ReplyDelete
  8. rare ni... hehe

    *rupenya dah lama follow blog awak

    ReplyDelete
  9. Salam, pertama kali singgah.. ada kelapangan jemput ke page saya http://comot-pink.blogspot.com/2015/08/teknik-contouring-dan-highlight-by-sdtkc.html

    ReplyDelete
  10. Wah... Bebudak mesti suka ni...

    ReplyDelete
  11. Salam, hoho best nih!! tunang sy mmg suka movie2 cmni..bolehlah ushar nt..hehe

    ReplyDelete
  12. wahhhh..
    bdk2 suke la ni..
    kak diana nnt dh try review ye..hihi

    ReplyDelete
  13. Budak budak mesti suka ni.....nasib superman pompuan tak pakai bikini, kalau tak bukan anak, cik abg pun suka nak pegi hihi...

    ReplyDelete
  14. Sy rs laa kn faizal tahir antara yg 1st dtg kafe ni sbb dia kn peminat tegar superman ;)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();