Tuesday, 18 August 2015

KALAU SAYA DAPAT MEMANG TAK MASAK SEMINGGU!

Assalamualaikum...




Minggu ni saya tengok macam ramai je rakan  kat blog dan facebook yang baru beli smartphone baru.Ada yang beli sebab tak nak ketinggalan dan ada jugak yang beli sebab nak menggantikan smartphone lama yang dah rosak.

Mungkin juga sebab dalam beberapa minggu ni ada banyak promosi untuk smartphone..Jadi sedikit sebanyak benda ni macam bagi kesan juga pada orang lain.

Dalam banyak2 smartphone kat pasaran ni saya masih percaya dengan produk samsung.Ada yang kata reka bentuknya biasa2 je nampak tak bergaya macam Iphone atau Oppo..Tapi bagi saya Samsung masih jadi pilihan saya  buat masa ni..



Saya ada tengok Samsung Galaxy A8 yang sekarang tengah rancak diperkatakan.Nipis je..Sesuai la dengan saya yang cantik..eekekek.Orang kata kalau ambik gambar , gambar pun lebih cantik dengan Samsung Galaxy A8 ni...Kalau la saya dapat ni memang tak masak seminggu la kerja dok hadap samsung Galaxy A8 je ..Kenyang tekan enpon je la makcik..ekekke..Agaknya sebab tu tak dapat2 pun..:p

Kalau nak tengok Samsung Galaxy A8 yang cantik bergaya ni boleh tengok sini..Lepas tu jangan menyesal kalau tergoda.Makcik tak nak campur..hahah

sekian...

12 comments:

  1. Sheila dulu layan samsung.. skrg dah beralih arah ke asus.. murah2 je.. janji boleh online, boleh berbelog :)

    ReplyDelete
  2. mmg byk keluaran fon skrg...rambang mata nengoknya...so better xyah tgk...hahaha :p

    ReplyDelete
  3. Hihi seminggu ye awak?

    Kalau saya pun gitu gak agaknya. Smpi lupa mandi agaknya duk ngadap hp tekan sana sini

    ReplyDelete
  4. yui suka smsung..

    skg paki smsung n asus..hihi

    ReplyDelete
  5. dlu wawa pun guna samsung.. skang dah addicted dgn ipong plak.. hehe

    ReplyDelete
  6. xt'kejor. baru nk kumpul duit dlm 'tabung ayam', dah kuar yg latest edition, model baru bagai.. hu3..

    ReplyDelete
  7. Teringin gak nak tukar phone. Tapi budget tak der. Pakai jer lah samseng tab nih.

    ReplyDelete
  8. Tak tergoda dah..sbb setia dgn sony...

    ReplyDelete
  9. sy tggu smpi betul rosal br beli. x de laa ikt trend sgt. asl kn internet ok, bleh wassap bleh call, da ckp da tu

    ReplyDelete
  10. saya pun pengguna setia Samsung....!!
    *angkat tangan tinggi-tinggi ala iklan deodorant*

    :p



    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
  11. samsung ni tahan lasak.itu yang saya suka sangat.

    ReplyDelete
  12. Hahaha! Ada niat tak nak masak seminggu tu yang jadi punca tak dapat-dapat ^_^ Saya dah lama tak pakai Samsung. Dulu teringin juga nak pakai Note 4 masa mula-mula keluar tapi suami tak mahu belikan. Mogok lapar sehari jerk lepas tu bantai makan balik sebab tak tahan dugaan. Sekarang ni saya kalau nak cari smartpone nak yang kamera 16MP. Boleh ambil gambar banyak-banyak lepas tu simpan dalam external disk (sebenarnya nak cakap nak masukkan gambar dalam blog ~_^)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();