Tuesday, 4 August 2015

JUALAN MERDEKA DAH BERMULA..JOM SERBU.!!

Assalamualaikum...

Macam dah habis je suasana raya nih..kan??
last saya dapat jemputan rumah terbuka masa hari ahad kelmarin..
untuk hari2 akan datang tak tahu la..macam tak de siapa dah kot yang buat rumah terbuka..
kalau ada yang dekat2 ni meh la jemput kami sekeluarga..
kalau jauh tak dapat la nak pi sebab ni kan bukan musim cuti sekolah..
Anak saya nak sekolah ni susah sikit nak jalan jauh2..
nanti nak ke sekolah bangun pagi jadi letih pulak..

Sekarang dah masuk suasana hari kemerdekaan pulak.
Sana sini dah buat jualan murah hari merdeka..Semua nya ada potongan harga..
beli rambutan pun ada potongan harga semperna hari kemerdekaan..heheheh...

Cakap pasal jualan murah ni,jemput lah ke GEMFIVE.
laman web membeli belah yang akan buat awak tak keruan setiap masa.
GEMFIVE menawarkan harga serendah rm5.80 untuk barangan kegemaran awak.
Dari gadjet hingga ke barangan bayi..
semua ada di GEMFIVE.




rasa cam nak naik pelamin sekali lagi je tengok kasut ni..heheh



tengok gambar je tak best...kan??
jemput la cuci mata pulak..tak beli sekarang pun tak pe..
esok2 kalau nak beli dah tahu tempat nya..
orang perempuan kalau bab cuci mata memang suka la...
heheheh...

Klik sini untuk ke GEMFIVE


sekian..

7 comments:

  1. dah bukak link..nk intai jap..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya kasut-kasut tu... :)

    ReplyDelete
  3. Heheheh. Rambang mata di buatnya..

    ReplyDelete
  4. Jualan murah ni macam tiap-tiap bulan pun ada. Kejap jualan cuti sekolah, pastu jualan raya, pastu jualan merdeka, lepas tu sambung cuti sekolah pulak. Memang kena isi poket dengan US dollar lah kalau nak belanja sesaja ~_^

    Tak pernah dengar nama GemFive ni. Port barulah ni yerk. Nantilah kalau aura shopping tu hinggap, saya cuba-cuba terjah. Manalah tau melekat tak mahu keluar selagi tak keluar duit ~_^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();