Monday, 24 August 2015

INI LAH MASA NYA....

Assalamualaikum...

Isnin kan??memang lambat la nak update..
Pastu kan minggu ni astro bagi siaran percuma..
jadi pagi2 lagi dah buka tv ,
tengok siaran2 yang tak pernah tengok tu..
kalau orang yang dah biasa langgan siaran2 tu mesti
dah naik cemuih asyik dok tengok rancangan sama je..



Tapi bagi kita yang tak langgan ni boleh lagi la layan..
tengok dalam 10 hari ni berapa kali dia nak ulang rancangan yang sama.
hahaha...Harap2 tak la..
sebab ni la masanya astro kena tunjuk kan
pada pelanggan2 dia betapa ruginya kalau tak langgan siaran2 yang dia bagi percuma tu..
betul tak??

kan best kalau bulan ni punya bil ada potongan 10%..
dah katanya bagi percuma..ekekek...

Ada yang kata kat saya.
"untung la pakai astro..kami dok tengok tv 1,2,3 ja..
rasa nak lain sikit tengok tv7..tak mampu nak bayar bil bulan2 sampai ratus2
untuk astro ja.."

Eh!tak tahu ke..
sekarang ni dah ada siaran berbayar yang 
harga nya rm8 je sebulan??macam2 filem,macam2 rancangan
luar negara boleh di tonton..
Kalau nak tahu cepat2 klik sini...
Ramai yang dah langgan tau...


sekian..

7 comments:

  1. Salam, haaa ade bace gak blogger tulis pasal ni..klw sy pakai NJOI dpt tak ek? hope dapatlah..hahaha nk langgan ASTRO terasa rugi lah pulak sbb bukan salu pun tgk TV, hihi..nak ushar link tu jap..hehe

    ReplyDelete
  2. tetiba rasa mahal pulak bil astro bila tau ada siaran berbayar hanya 8 sahaja..huhu

    ReplyDelete
  3. rasa macam nak langgan iflix jugak sebab saya memang takde astro. hahaha

    ReplyDelete
  4. Alamak? Ada ke yg Rm8 tu DR....betullah kata Sura tu, terasa mahal pulak bil yg langgan sekarang ni .....

    La ni okje mmg balun tgk HBO jer makcik.....aternya tengah free hihi

    ReplyDelete
  5. best jugakkkk dapat tengok semua siaran secara percuma! memang tak keluar rumah la melayan cite,haha

    ReplyDelete
  6. Sy igt kn memula free sbb nk merdeka rupanya sbb astro mng award... kalu tiap2 bln mng award kn bgs bleh tgk siaran free setiap blm ;)

    ReplyDelete
  7. Oo patutlah kemain lagi adik bongsu saya duk tukar2 channel aritu masa sy blk kg. baru tau.. Hehehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();