Wednesday, 12 August 2015

ASAP DARI VAPE BAUNYA WANGI...katanya!!!

Assalamualaikum...


Vape!!
ada orang kata asap dia tak bahaya..
Walaupun macam tu tak bermakna awak boleh sembur ikut suka..

Ada bau oren,bau strawberri,bau macam2 la..
semua wangi2.katanya...
tapi bagi saya kalau asap tu keluar dari mulut awak,
yang wangi pun saya bau ianya busuk..
nak muntah tau tak??

Kau hisap lepas tu sembur2 asap yang datang dari tekak kau kat muka orang,
kau rasa orang suka ke??
nafas bau longkang + dengan bau strawberi 
lepas tu nak bajet kata asap tu wangi..
Bukan soal wangi ke tidak..
tapi soal asap tu datang dari mana..

eiii...geli geleman tau tak??


sekian..


16 comments:

  1. Aduhai spesis apa pula ni dorg ni hisap vape dgn bangga tangkap gamba ramai2 gini. Apa-apa yg keluar dr mulut semuanya dah dicemari dgn kuman. takde maknanya asap vape wangi la apela. Nonsense dorg ni.

    ReplyDelete
  2. dah viral ni. tak manis bergambar gini...huhuuu

    ReplyDelete
  3. Salam, perempuan dgn asap mmg xsesuai..haihhh...

    ReplyDelete
  4. Ada jugka tengok kat twitter perempuan hisap vape. Rasa macam dorang tu menjatuhkan martabat kaum je

    ReplyDelete
  5. Tak payah la isap vape..
    Gi isap ubat nyamuk nu sampai kiok
    Nyampah kan

    ReplyDelete
  6. Antara makanan yang disukai jin:

    1)Darah
    2)Tulang ; dan
    3)Asap

    Kalau masih x tahu, sila bertanya kepada pakar2 perubatan Islam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha . Comment yg belah atas aku ni bebal . Nampak sangat english kelongkang . Smoke = asap . Vapor = wap air . Hahahahah . . English tu biar betul sikit

      Delete
  7. Hmmm....dah macam naga. Hodoh beno nampak wanita muslimah bertudung buat macam tu.

    ReplyDelete
  8. Ha nie info dr suami sya .... hisap vape tetap ade keburukannya .... salah satunya bengkak di anak tekak .... nak mkn akan terasa sakit/pedih .....

    ReplyDelete
  9. Entahlah Dee. Wangi ke apa ke kakak tetap tak suka. Terpualngalah masing-masing. Tapi kena ingat syaitan suka pada asap tau. Hati-hati kalau tak nak jadi sahabatnya.

    ReplyDelete
  10. Buat malu kaum jer. Bau asap rokok pon saya dah benci apatah lagi bau vape ni even wangi.

    ReplyDelete
  11. walaupun Diana tak tau apakah ini...tapi tengok gambar ni..Subhanallah...apa dah jadi dengan masyarakat kita....

    ReplyDelete
  12. Eh Malaysia ni fenomena vape ker sekarang ni? Ternganga saya kejap tengok mereka2 bervape, what are they thinking? ewahh saya dulu perokok tegar (Allhamdulillah dah berhenti) tapi tak teringin pun nak bervape.

    ReplyDelete
  13. OMG! Tengok gambar pun dah jelek. Boleh pulak tu berposing sambil hembus asap macam tu sekali. Oh, man..... Rasa macam dikelilingi rakan-rakan matsaleh pulak ^_^

    ReplyDelete
  14. Im no expert, but I believe you just made an excellent point. You certainly fully understand what youre speaking about, and I can truly get behind that. Buy ejuice

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();