Skip to main content

STATISTIK BLOG BULAN JULY

Assalamualaikum..

Bulan julai ni memang panjang betul cuti saya ..
tak update blog seminggu..
entry pun suam2 je semua..heheh
tapi Alhamdulillah..pageview maintan 300k..
Ingatkan turun mendadak..


Uv dan Pv untuk semalam 

Untuk statistik blog saya dah tak tengok nuffnang dah..
saya perasan minggu ni semua yang tanya pasal review  mesti nak tengok statistik melalui google analytic..
Jadi kita abaikan je lah nuffnang tu ye..
dah la duit pun ciput je dalam tu..hahaha


Jadi ada tak yang nak buat tempahan untuk review??meh Pm cepat..
untuk 2 minggu pertama bulan ogos dah penuh ye..
sebab tu kena cepat..tak la berbaris panjang nanti..
kalau berminat klik kat bahagian ads di tab menu kat atas tu..
senarai harga semua ada kat situ.



sekian..

Comments

  1. Alhamdulillah ramainya pengunjung :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wah...banyaknya...bila lah saya boleh dapat macam ni..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Banyaknya pageviews.... apa apa pun tahniah :)

    ReplyDelete
  4. Analisis ni dr google anyltic lah yer..

    ReplyDelete
  5. tahniah ramai pengunjung walaupun suam-suam,kira oklah tu :-)

    ReplyDelete
  6. akak rajin tu uv pv naik..terbaik kak

    ReplyDelete
  7. Akk.kenapa hebat sgt? Sy mmg xleh lawan akk.tabik.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... Tahniah... Belum tgk lagi byk mana pv uv bulan lepas...

    ReplyDelete
  9. Wowww hebatnya...blogger luar biasa ni..;)

    ReplyDelete
  10. Salam, wahh beribu2 jutaaa lemonnn...hahaha bagus blog kau kak..keyword entry mmg byk yg kuat dan lekat di google, sbb tu even xupdate pun boleh maintain..kalau blog sy, harapkan visitors yg datg setiap kali sy update blog..bila xupdate, mmg ke lautt..hahaha

    owh ye, camne ek nak check kat google analytics tu, ade org ajar, tp xfaham T_T

    ReplyDelete
  11. Laku macam goreng pisang cheese panas-panas Kak Diana seorang ni. Baguslah kalau macam ni, banyak income masuk. Rezeki anak-anak tu. Saya pun pernah berangan-angan juga nak suruh buat review untuk produk tau tapi itulah semua pun belum pasti. Kalau ada memang saya terjah blog Diana dululah ~_^

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…