STATISTIK BLOG BULAN JULY

Assalamualaikum..

Bulan julai ni memang panjang betul cuti saya ..
tak update blog seminggu..
entry pun suam2 je semua..heheh
tapi Alhamdulillah..pageview maintan 300k..
Ingatkan turun mendadak..


Uv dan Pv untuk semalam 

Untuk statistik blog saya dah tak tengok nuffnang dah..
saya perasan minggu ni semua yang tanya pasal review  mesti nak tengok statistik melalui google analytic..
Jadi kita abaikan je lah nuffnang tu ye..
dah la duit pun ciput je dalam tu..hahaha


Jadi ada tak yang nak buat tempahan untuk review??meh Pm cepat..
untuk 2 minggu pertama bulan ogos dah penuh ye..
sebab tu kena cepat..tak la berbaris panjang nanti..
kalau berminat klik kat bahagian ads di tab menu kat atas tu..
senarai harga semua ada kat situ.



sekian..

Post a comment

14 Comments

  1. Alhamdulillah ramainya pengunjung :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wah...banyaknya...bila lah saya boleh dapat macam ni..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Banyaknya pageviews.... apa apa pun tahniah :)

    ReplyDelete
  4. Analisis ni dr google anyltic lah yer..

    ReplyDelete
  5. tahniah ramai pengunjung walaupun suam-suam,kira oklah tu :-)

    ReplyDelete
  6. akak rajin tu uv pv naik..terbaik kak

    ReplyDelete
  7. Akk.kenapa hebat sgt? Sy mmg xleh lawan akk.tabik.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... Tahniah... Belum tgk lagi byk mana pv uv bulan lepas...

    ReplyDelete
  9. Wowww hebatnya...blogger luar biasa ni..;)

    ReplyDelete
  10. Salam, wahh beribu2 jutaaa lemonnn...hahaha bagus blog kau kak..keyword entry mmg byk yg kuat dan lekat di google, sbb tu even xupdate pun boleh maintain..kalau blog sy, harapkan visitors yg datg setiap kali sy update blog..bila xupdate, mmg ke lautt..hahaha

    owh ye, camne ek nak check kat google analytics tu, ade org ajar, tp xfaham T_T

    ReplyDelete
  11. Laku macam goreng pisang cheese panas-panas Kak Diana seorang ni. Baguslah kalau macam ni, banyak income masuk. Rezeki anak-anak tu. Saya pun pernah berangan-angan juga nak suruh buat review untuk produk tau tapi itulah semua pun belum pasti. Kalau ada memang saya terjah blog Diana dululah ~_^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)