Segmen : Saya Nak Design Kad Raya

Assalamualaikum...



Saya nak join GA dari Fiza ni..
Siapa yang bertuah akan dapat hasil kerja tangan Fiza nih..
Bukan dia bagi kad raya tapi dia
design kan kad raya tu untuk kita..
pastu kita boleh print ke apa
atau email bagi kat kengkawan...
macam tu la....

Jadi selepas di desak oleh anak bertuah saya supaya
buatkan kad raya saya rasa malas je nak design2 ni..
makan kita cuba lah nasib dalam GA fiza ni..
Untung makcik timbul...eh!!untung sabut timbul...

Jemput join ye kengkawan..
Tempoh Segmen
2 Julai 2015 (09:30 pm)- 5 Julai 2015 (11:59pm)



sekian..

Post a comment

11 Comments

  1. kak saya pun dah join gak huhu

    ReplyDelete
  2. menarik nih...pape pun gud luck :)

    ReplyDelete
  3. menarik..nk join jgk la..gud luck kak..

    ReplyDelete
  4. done join jugokkk, all the best. moga timbul lerr rezekii tuu, hehe~ meh usha2 blog sayaaa~

    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    ReplyDelete
  5. good luck...
    aida pun join.
    sape la ekk yg bertuah :)

    ReplyDelete
  6. good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...

    Salam Ramadhan. Terima Kasih sudi menyertai "segmen : Saya Nak Kad Raya"
    Boleh semak senarai dan berblowalking sementara tunggu keputusan yang akan diumumkan pada 6 Julai 2015, 12:00pm.

    http://www.azhafizah.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    ReplyDelete
  8. goodluck dear. jemput join ga

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/first-giveaway-by-farhain-azmi.html

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum. Jemput join GA saya :)

    http://loveladyrq.blogspot.com/2015/07/eid-giveaway-happy-eids-card.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)