DULU DOK DALAM TANDAS MAMPU BELEK LABEL SYAMPU JE..

Assalamualaikum...




Saya tersenyum manja bila tengok gambr kat atas ni..
hahah..Siapa pernah buat macam ni dulu??
Tapi sekarang dah lain...
Buang air besar sampai setengah jam..
Bukan belek botol  dah..
sekarang dok layan smartphone..
kalau yang tak tahu tu mesti tertanya-tanya
"si Mamat ni berak batu ke apa tak tahu la.punya la lama kat dalam tandas tu..".


Lgi2 kalau ada wifi percuma..
memang indah sungguh suasana dalam jamban tu..bagaikan syurga,,
hahahhaha..semua kerja tak menjadi..

Bayang kan kalau kita ni semua dapat internet percuma setiap hari??
Yang saya gambarkan kat atas tu ,kalau kita dok dalam jamban..
bayangkan kalau kat luar..kat kedai kat dapur...
nak tau apa yang jadi kalau ada internet percuma kat malaysia ni??
meh baca kat sini..(klik)
baru kau tahu erti penyesalan..heheheh


sekian..

Post a comment

13 Comments

  1. Memang bertapa la dalam toilet tu..lagi-lagi wifi power..berdesup je kalau tengok youtube ..

    ReplyDelete
  2. menangis lah org tgu kat luar..hehehe

    ReplyDelete
  3. TERLUPA SEGALANYA ASYIK DUK LAYAN INTERNET JER YA...ITU BAGI YG XDER KERJALAH KOT...

    ReplyDelete
  4. Kesian orang kain terpaksa tahan kencing atau buang air besar..

    ReplyDelete
  5. perempuan slalu lama dlm toilet sbb selfie, kalau tak percaya cuba check gallery hp

    ReplyDelete
  6. hahahaha... tak pernah la buat masa dlm toilet... takut terjatuh dlm tu... kalau dlm bilik mandi biasalah

    ReplyDelete
  7. pernah main hndphne dlm tandas sampai jatuh dalam lubang jamban tu...stess nya lahai

    ReplyDelete
  8. Aduhai.. Betul la ni..

    ReplyDelete
  9. kehkehkeh.. dengan hp sekali habis terendam basah kalau bawak masuk dalam toilet.

    ReplyDelete
  10. jgn spi lupe nk cuci udah lerr
    hahaha

    ReplyDelete
  11. memang tak keluar tandas pun takpe..kalau keluar janganlupa cuci la

    ReplyDelete
  12. ha ha ha
    x pernah lg aida bw masuk phone dlm jamban!
    sebab perlu kan ketenteraman :-) ha ha...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)