CARA MUDAH DAPATKAN 6-PACK DALAM BEBERAPA SAAT

Assalamualaikum...


saya gelihati betul tengok gambar ni..
betul2 ada jual ke alat Ni ye??
Saya tak pulak try google..
sibuk nak gelak dulu..hahaah

Tapi kan..perasan tak??
manusia ni makin dia bijak
makin kurang dia guna kederat dia..kan??

Mungkin dia rasa cukup la dengan otak geliga.
Sayang sangat nak keluarkan peluh..
rasa macam otak geliga adalah
segala-galanya..heheh...

Dia tak sedar sebenarnya dia tak perlu cipta alat macam ni.
untuk apa ada 6-pack kalau badan lembik, ada sakit jantung,
darah tinggi,terlebih berat badan..

Jangan lupa bersenam ye kawan2..
saya pun dah bulat melantun-lantun nih..
rasa macam tak percaya je
bulan tak puasa badan tak de la berat macam ni..
Tapi bulan puasa rasa macam layak bergolek je kalau
nak pi mana2..hahahhh

Sekian..


Post a comment

18 Comments

  1. Sgt setuju part bersenam tu
    Tak de jln singkat utk dpt 6 pack tu
    Bersenam dgn cara yg betul dan istiqomah :)

    ReplyDelete
  2. Kalau gitu, kita awanita ni pun boleh dapat dan-dan waktu tu juga..hihihi

    ReplyDelete
  3. mcm ni pun ada org jual ye...ekekek...

    ReplyDelete
  4. saya ada one pack je..perut mcm tempayan la..hehehehheeh

    ReplyDelete
  5. Ini kelakar..nak 6 pax sangat..lebih dari tu pun boleh ni..hehe

    ReplyDelete
  6. ha ha ha ha :)
    lawak bebeno gini...

    ReplyDelete
  7. Kih kih kih.. Model blh guna ni kot klu kesannya bertahan lama. Baru nmpk ketul2

    ReplyDelete
  8. Kalau saya memang tak belilah! Setakat ada 6-pack tapi tempat lain semuanya menggeleber, nak buat apanya!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)