Skip to main content

PERKHIDMATAN MEMASANG KARPET MASJID DAN PEJABAT

STICKY POST !!

Assalamuaalaikum...

D Strike Solution merupakan satu syarikat yang menyediakan perkhidmatan memasang karpet di premis dan masjid-masjid.Kepuasan pelanggan adalah keutamaan D Strike Solution kerana itu mereka memberikan harga yang mengikut kemampuan pelanggan.

banyak pilihan
Dengan menyediakan berbagai jenis karpet mengikut kehendak pelanggan , D Strike Solution  juga mempunyai pakar pemasangan karpet yang terdiri dari 100% orang islam.Jadi anda tidak perlu was-was tentang tahap kebersihan dan sudah tentu urusan anda dijamin berlandaskan kejujuran.

Pilihan karpet yang terdiri dari corak-corak moden dan terkini malah berkualiti tapi dengan harga yang cukup menarik .

gaya moden dan terkini
Pemasangan bukan sahaja boleh dilakukan di premis-premis dan masjid-masjid malah untuk rumah/kediaman juga, D Strike Solution sedia menawarkan khidmat nya.

Untuk mendapatkan perkhidmatan memasang karpet dari D Strike Solution sila hubungi :-

Alamat: 

PUTRAWALK
JALAN PP25
TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN
SELANGOR


TEL. NO / WHATSAPP:-

 019-3800 890 - SUKUR /

019-6359 772 - SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890

EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

http://d-strikesolution.blogspot.com/

sekian...




Comments

  1. Cantiknya karpet tu, bagus lah servis macam ni.

    ReplyDelete
  2. Elok Sgt da service mcm ni. Lbh memudahkn

    ReplyDelete
  3. Baguslah ada service macam ni..lagi mudah kan

    ReplyDelete
  4. baru terfikir umah baru nanti, bilik nak dikarpetkan.
    but tak pasti lagi.
    kena tgk bajet and faktor lain :)
    tq for sharing.
    bleh tgk harga camne :)

    ReplyDelete
  5. Baguslah yang penting dijamin dan dilakukan oleh pekerja-pekerja Muslim. Kalaulah rumah saya luas, dah tentu-tentu saya pun nak cuba servis mereka pasang karpet di rumah.

    ReplyDelete
  6. hAH HAA... baru je saya terfikir mcm mana pasang karpet masjid ek? mcm mana buat ek? panjang mcm ni.. dnegna design samaaaa jeee.... kene tempah ke ek?...
    owh.. saya dah dapat jwapan dia kat sini... TQ share!

    ReplyDelete
  7. secara tak langsung yg menjual, yg memasang, pun dpt pahala kan..

    ReplyDelete
  8. Menarik....tq diana...info berguna ni kelak

    ReplyDelete
  9. Menarik....tq diana...info berguna ni kelak

    ReplyDelete
  10. bagus jugak...rumah ni kalau pasang karpet dekat raya best ni

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …