Skip to main content

PERKHIDMATAN MEMASANG KARPET MASJID DAN PEJABAT

STICKY POST !!

Assalamuaalaikum...

D Strike Solution merupakan satu syarikat yang menyediakan perkhidmatan memasang karpet di premis dan masjid-masjid.Kepuasan pelanggan adalah keutamaan D Strike Solution kerana itu mereka memberikan harga yang mengikut kemampuan pelanggan.

banyak pilihan
Dengan menyediakan berbagai jenis karpet mengikut kehendak pelanggan , D Strike Solution  juga mempunyai pakar pemasangan karpet yang terdiri dari 100% orang islam.Jadi anda tidak perlu was-was tentang tahap kebersihan dan sudah tentu urusan anda dijamin berlandaskan kejujuran.

Pilihan karpet yang terdiri dari corak-corak moden dan terkini malah berkualiti tapi dengan harga yang cukup menarik .

gaya moden dan terkini
Pemasangan bukan sahaja boleh dilakukan di premis-premis dan masjid-masjid malah untuk rumah/kediaman juga, D Strike Solution sedia menawarkan khidmat nya.

Untuk mendapatkan perkhidmatan memasang karpet dari D Strike Solution sila hubungi :-

Alamat: 

PUTRAWALK
JALAN PP25
TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN
SELANGOR


TEL. NO / WHATSAPP:-

 019-3800 890 - SUKUR /

019-6359 772 - SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890

EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

http://d-strikesolution.blogspot.com/

sekian...




Comments

  1. Cantiknya karpet tu, bagus lah servis macam ni.

    ReplyDelete
  2. Elok Sgt da service mcm ni. Lbh memudahkn

    ReplyDelete
  3. Baguslah ada service macam ni..lagi mudah kan

    ReplyDelete
  4. baru terfikir umah baru nanti, bilik nak dikarpetkan.
    but tak pasti lagi.
    kena tgk bajet and faktor lain :)
    tq for sharing.
    bleh tgk harga camne :)

    ReplyDelete
  5. Baguslah yang penting dijamin dan dilakukan oleh pekerja-pekerja Muslim. Kalaulah rumah saya luas, dah tentu-tentu saya pun nak cuba servis mereka pasang karpet di rumah.

    ReplyDelete
  6. hAH HAA... baru je saya terfikir mcm mana pasang karpet masjid ek? mcm mana buat ek? panjang mcm ni.. dnegna design samaaaa jeee.... kene tempah ke ek?...
    owh.. saya dah dapat jwapan dia kat sini... TQ share!

    ReplyDelete
  7. secara tak langsung yg menjual, yg memasang, pun dpt pahala kan..

    ReplyDelete
  8. Menarik....tq diana...info berguna ni kelak

    ReplyDelete
  9. Menarik....tq diana...info berguna ni kelak

    ReplyDelete
  10. bagus jugak...rumah ni kalau pasang karpet dekat raya best ni

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…