KATAKAN BYE BYE UNTUK KENDUR,TIDAK SEIMBANG ,KURANG MANTAP DAN KECUT

STICKY POST
scroll untuk entry baru

Assalamualaikum...

Proses keberkesanan Phytobust Serum uolsss..




Sayang sayangku, Phytobust serum adalah produk untuk kecantikan dan kesihatan payudara yang lengkap kerana ia membesarkan, menganjalkan, membantu mencegah kanser dan juga berfungsi sebagai 'Milk Booster'.. Semua peringkat baligh boleh guna phytobust serum.

Macam mana ia menganjalkan dan membesarkan?

Okay.. Refer pada anatomi payudara HD sekarang. Now! Now! Kikiki.. Nampak FAT? Ulang lagi sekali FAT!
Pembesaran dan penganjalan payudara kita berlaku kesan daripada penggemukan Fatty Tissue tuh.. .
Hipotesis: semakin gemok fatty tissue, semakin besar dam anjal payudara..

Sis! Dia membesarkan ke menganjalkan dulu?

Dia menganjalkan dulu baru membesar.. Kalau payudara dah jatuh nak besarkan terus, x ke makin jatuh?



So the proses is simple sayang sayangku.. Phytobust akan berfungsi untuk menganjalkan dulu payudara korang baru la dia membesarkan! Kalau yang payudara dah besar jangan risau makin besar.. Sbb ia akan anjalkan payudara uols je.. Lepas dah anjal xyah consume lebih2.. Just maintain je sekali sehari atau 2 hari sekali..

Sis! Ada maximum pembesaran tak? Saya xkira! Saya pakai phytobust ni saya nak kesan dia macam Pamela Anderson lepas 7 hari!

Oh emm jiiii

Unless kalau payudara korang dah besar mcm pamela tapi jatuh.. Yesss!! Mmg akan jadi mcm pamela anderson!
Tapi kalau payudara uols macam rambutan dia akan membesar secara perlahan lahan.. Dan sememangnya masa proses pembesaran korang xboleh stop consume.. Kalau korang stop dia akan start from A balik proses pembesaran tu.. So korang consume sampai dapat results yang korang nak.. Then stop or maintain untuk penganjalan.


Okay sis.. Thank you.. Kalau macam tu saya beli 100 botol phytobust..sbb saya nak jugak tetek macam Pamela Anderson..

Haaaa bagusss! Jangan korang ingat pakai seminggu dah boleh jadi pamela anderson! Wrong! Wrong Sabar k sayangku.. InsyaAllah.. Disiplin dan konsistensi akan membuahkan buah dada yang hebatttt
.
Saya mintak maaf.. Saya tak nak menjanjikan bulan bintang.. Kalau nak besar on the spot buatlah implant.. Dosa kan? Kan? Haaaa taw dosa...

Antara mereka yang dah merasai kesan dari pengambilan Phytobust serum NOVA SECRETS.




Untuk mendapatkan Phtybust Serum ini atau  sebarang pertanyaan lanjut boleh whatsapp atau call ke Puan Zati 017-9879178.Boleh juga melalui pos seluruh malaysia  atau COD di Bangi/Kajang/Putrajaya

********************************************************************************
OK..sekarang ni di Jasmeen Beauty Secret sedang diadakan Giveaway .hadiah memang best.Iaitu RM 50 + Phytobust serum NOVA SECRETS.nak tak?kalau nak cepat2 like page JASMEEN BEAUTY SECRET .





  sekian..
Previous
Next Post »

15 komen disini

Click here for komen disini
ahkak gojes
admin
1 June 2015 at 12:10 ×

wow...pamela anderson tu....

Reply
avatar
1 June 2015 at 17:00 ×

errr... takleh nak baca detail la entri ni, terbayang2... nasib baik dah sampai waktu balik, terpaksa la hold dulu plan nak blogwalking kaw2 petang ni hahahaha

Reply
avatar
hainom OKje
admin
1 June 2015 at 20:37 ×

Oooo....mak syukurlah dgn apa yg hado hihi....

Reply
avatar
Kathy R'bain
admin
1 June 2015 at 23:26 ×

BerBaywatch la pas ni.. Hehhehe..

Reply
avatar
2 June 2015 at 08:59 ×

hahaha :D takleh nak kata apa-apa la kak :D maceh ye kak

Reply
avatar
2 June 2015 at 10:42 ×

hihi kita plak malu bca testimoni tu ;p

Reply
avatar
dalila
admin
3 June 2015 at 10:59 ×

wahh..terbaikkk..hihihi..
xpakai pape pun dah penuh..tapi malu..rs nak kecikkan je..

Reply
avatar
Mummydearie
admin
3 June 2015 at 14:55 ×

Kita terbahak-bahak ketawa baca review ni tapi kalau kita tak sanggup nak beli, 'akak' marah tak ni? Kita takutlah lepas pakai sekali terus menegang, menganjal, membesar lebih hebat dari Pamela Anderson punya. Keh3x...

Ish, terkejut kita bila diajak merujuk anatomi payudara HD tau! Ngucap panjang kita pada mulanya....

Reply
avatar
LYAfrina
admin
8 June 2015 at 13:29 ×

hihihi,...
memang menarik produk ni..dpt menambah keyakinan wanita..

Reply
avatar
9 June 2015 at 16:55 ×

Wow...
no further komen :-)

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment