Skip to main content

KATAKAN BYE BYE UNTUK KENDUR,TIDAK SEIMBANG ,KURANG MANTAP DAN KECUT

STICKY POST
scroll untuk entry baru

Assalamualaikum...

Proses keberkesanan Phytobust Serum uolsss..




Sayang sayangku, Phytobust serum adalah produk untuk kecantikan dan kesihatan payudara yang lengkap kerana ia membesarkan, menganjalkan, membantu mencegah kanser dan juga berfungsi sebagai 'Milk Booster'.. Semua peringkat baligh boleh guna phytobust serum.

Macam mana ia menganjalkan dan membesarkan?

Okay.. Refer pada anatomi payudara HD sekarang. Now! Now! Kikiki.. Nampak FAT? Ulang lagi sekali FAT!
Pembesaran dan penganjalan payudara kita berlaku kesan daripada penggemukan Fatty Tissue tuh.. .
Hipotesis: semakin gemok fatty tissue, semakin besar dam anjal payudara..

Sis! Dia membesarkan ke menganjalkan dulu?

Dia menganjalkan dulu baru membesar.. Kalau payudara dah jatuh nak besarkan terus, x ke makin jatuh?



So the proses is simple sayang sayangku.. Phytobust akan berfungsi untuk menganjalkan dulu payudara korang baru la dia membesarkan! Kalau yang payudara dah besar jangan risau makin besar.. Sbb ia akan anjalkan payudara uols je.. Lepas dah anjal xyah consume lebih2.. Just maintain je sekali sehari atau 2 hari sekali..

Sis! Ada maximum pembesaran tak? Saya xkira! Saya pakai phytobust ni saya nak kesan dia macam Pamela Anderson lepas 7 hari!

Oh emm jiiii

Unless kalau payudara korang dah besar mcm pamela tapi jatuh.. Yesss!! Mmg akan jadi mcm pamela anderson!
Tapi kalau payudara uols macam rambutan dia akan membesar secara perlahan lahan.. Dan sememangnya masa proses pembesaran korang xboleh stop consume.. Kalau korang stop dia akan start from A balik proses pembesaran tu.. So korang consume sampai dapat results yang korang nak.. Then stop or maintain untuk penganjalan.


Okay sis.. Thank you.. Kalau macam tu saya beli 100 botol phytobust..sbb saya nak jugak tetek macam Pamela Anderson..

Haaaa bagusss! Jangan korang ingat pakai seminggu dah boleh jadi pamela anderson! Wrong! Wrong Sabar k sayangku.. InsyaAllah.. Disiplin dan konsistensi akan membuahkan buah dada yang hebatttt
.
Saya mintak maaf.. Saya tak nak menjanjikan bulan bintang.. Kalau nak besar on the spot buatlah implant.. Dosa kan? Kan? Haaaa taw dosa...

Antara mereka yang dah merasai kesan dari pengambilan Phytobust serum NOVA SECRETS.




Untuk mendapatkan Phtybust Serum ini atau  sebarang pertanyaan lanjut boleh whatsapp atau call ke Puan Zati 017-9879178.Boleh juga melalui pos seluruh malaysia  atau COD di Bangi/Kajang/Putrajaya

********************************************************************************
OK..sekarang ni di Jasmeen Beauty Secret sedang diadakan Giveaway .hadiah memang best.Iaitu RM 50 + Phytobust serum NOVA SECRETS.nak tak?kalau nak cepat2 like page JASMEEN BEAUTY SECRET .





  sekian..

Comments

  1. wow...pamela anderson tu....

    ReplyDelete
  2. errr... takleh nak baca detail la entri ni, terbayang2... nasib baik dah sampai waktu balik, terpaksa la hold dulu plan nak blogwalking kaw2 petang ni hahahaha

    ReplyDelete
  3. Oooo....mak syukurlah dgn apa yg hado hihi....

    ReplyDelete
  4. BerBaywatch la pas ni.. Hehhehe..

    ReplyDelete
  5. hahaha :D takleh nak kata apa-apa la kak :D maceh ye kak

    ReplyDelete
  6. hihi kita plak malu bca testimoni tu ;p

    ReplyDelete
  7. wahh..terbaikkk..hihihi..
    xpakai pape pun dah penuh..tapi malu..rs nak kecikkan je..

    ReplyDelete
  8. Kita terbahak-bahak ketawa baca review ni tapi kalau kita tak sanggup nak beli, 'akak' marah tak ni? Kita takutlah lepas pakai sekali terus menegang, menganjal, membesar lebih hebat dari Pamela Anderson punya. Keh3x...

    Ish, terkejut kita bila diajak merujuk anatomi payudara HD tau! Ngucap panjang kita pada mulanya....

    ReplyDelete
  9. hihihi,...
    memang menarik produk ni..dpt menambah keyakinan wanita..

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …