Skip to main content

HARGA JUBAH DAN DRESS YANG TAK SAMPAI RM100 .

Assalamualaikum,.....

Dah buat persiapan raya ke?
baju raya dah ada??
Kena pilih betul2 tau..
jangan sampai membazir..
Biar murah yang penting cantik dan selesa..

ha!!jumpa dah satu online shop yang jual jubah dan dress muslimah
Jom ke ke facebook Amy Syaquena
macam2 jenis jubah dan dress ada..
semuanya murah2..sopan dan cantik..
tak payah sampai nak ambik2 cuti nak pi shopping..



Beli kat sini untung sebab korang boleh
kongsi2 beli dengan kawan2..
lepas tu boleh dapat harga yang lebih murah.
Ada beratus2 pilihan jubah untuk kawan-kawan pilih..
rambang mata nak memilih ni..
rasa macam nak beli semua je..

Amy dah lama menjual barang2 kecantikan ni..
dah ramai yang jadi pelanggan tetap nya..
Jadi memang boleh dipercayai..
Kawan-kawan boleh dapatkan dress dan jubah yang
berkualiti,ada jenama dan gaya yang terkini.


Tak rugi beli dress dan jubah2 macam yang dijual nya ni..
sebab kawan2 boleh jugak pakai dress dan jubah2 ni
kat mana2 je disebabkan gabungan warna-warna yang terkini
buatkan jubah dan dress yang kita pakai tu memang nampak bergaya.
Lagi2 yang muda2 tu kalau pakai memang nampak manis..
Antara jenama dress dan jubah yang
kawan-kawan boleh dapat ialah
DAYANA,NAJWA, derss SAFIYA ,Jubah AMANDA dan banyak lagi..

24 jam sehari 365 setahun
kawan2 boleh buat pembelian..
Bukan time raya je boleh beli..
yang pasti harga tetap murah setiap masa..
Contact Amy Syaquena bila2 masa sahaja..

Bagi yang nak cari produk kecantikan pun boleh la cepat2
Hubungi Amy sebab dia ada jual bermacam2 produk kecantikan dengan harga yang murah.

 jemput ramai-ramai add Amy Syaquena
supaya senang nanti nak cari pakaian dan produk kecantikan yang cantik dan murah..

sekian..

Comments

  1. awalnyerr.. belu masuk rejab lagi hihihi

    ReplyDelete
  2. hehe.. tetibe anis terase bahang raye..heee

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak diana, wahh puasa dah ganti ke? hihiii tak sabarnya nak puasa dan raya...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..
    ahkak dah setel semua baju anak2
    dah siap beli kat jakel last sabtu hari tuh..
    lega!!

    ReplyDelete
  5. sekejap je dah nak rayakan....kak alin dekat ngan jln tar ni...lagilah nafsu membeli makin besar...hehhee

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. macam2 ada jual..senang la semua cari kt ctue...

    ReplyDelete
  8. lama jgk diana review psal wholesalemall ni.

    ReplyDelete
  9. wah semua ada.memang berbaloi beli sekali ni

    ReplyDelete
  10. tak pernah berkesempatan ke situ lagi =)

    ReplyDelete
  11. lbh suka beli depan mata . blh rasa mmaterialnya n belek semuanya ... heeeee

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…