Monday, 1 June 2015

BAGAIMANA NAK MENGENALI WAJAH SEBENAR PASANGAN ANDA?

Assalamualaikum...



Yang sedang berkira-kira nak naik pelamin tu dah cuba ke buat macam ni..?
kalau belum, masih sempat lagi ni..
hahahaha...

Nak cari pasangan hidup ni kena memilih sikit..
Rupa paras tu jatuh no 2
Nomor satu ,yang penting sekali ada iman dan sabar...
kalau tak memang dicerai ,mencerai dan mintak cerai je la kerja nya..hahahaha


sekian..

15 comments:

  1. Hihi.....tak ingatlah dulu okje kawen sebab apa....
    Rasanya istikharah pun tak buat .....nasib baik ok hihi....

    ReplyDelete
  2. Sy xbuat cenggini pun sy tau.... Si dia mmg pembaran orgnya. Bole ke berubah? -cik dilema.
    Ohoh

    ReplyDelete
  3. Terbaik... Hehehehe..

    ReplyDelete
  4. good tips ni DR bagi yang belum berpasangan tu.

    ReplyDelete
  5. hahhaha... boleh jugak tu... lawak la...

    ReplyDelete
  6. Tapi kalau kita pun macam tak sabarlah Dee internet slow-melow ni.
    Kakak memang malas nak layan. Tinggalkan aje kalau tengok asyik icon bulat pusing-pusing minta kita tunggu..

    ReplyDelete
  7. Buat checlist dulu pasal pasangan baru kawen. hahaha

    ReplyDelete
  8. hahha yg bab intenet slow tu mmng mnguji kesabaran huhuhu

    ReplyDelete
  9. ye laaa hidup skrg internet dah jd sbhgn drpd diri kite... x de / slow internet boleh meroyan ;-)

    ReplyDelete
  10. pernah tengok filem will ferrell yang dia berlakon jadi peter pan dewasa. dan satu lagi (lupa tajuk) tentang seorang penulis yang ada kuasa menentukan hidup seseorang (farrel). dia ni muka macam serius, tapi kalau berlakon filem komedi pun boleh tahan jugak.

    ReplyDelete
  11. Salam, hahahhaha tgk bersabar ke tak eaaa....
    btw, ayat last tu best...hahaha

    ReplyDelete
  12. Memang betul tu. Masa berkawan memanglah rasa rupa paras tu penting. Nanti-nantilah bila dah kahwin, rupa paras tiada bermakna lagi. Kalau tak kuat iman, tak cukup sabar memang itulah 3 perkara yang selalu terjadi tanpa disedari, minta cerai, diceraikan, bercerai! Hahaha!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();