Skip to main content

WHITENING SOAP DAN BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM - SERUM TERBAIK DAN BERKESAN

STICKY POST..!

Assalamualaikum...



Sekarang memang trend la orang pakai serum untuk kulit cantik..Memang best sebab  serum ni lebih cepat bertindak .Bila sapu je cepat dia meresap ke kulit.Sebab tu ramai yang  lebih suka memilih serum.Nak tahu serum apa yang sesuai dengan semua jenis kulit?

Dah 10 hari saya guna Babeskin Double Serum Premium.Sesuai untuk semua jenis kulit.Sebab fungsi utama Double serum ni ialah memulih kan masalah kulit wajah kita.Masalah Jerawat,kulit berminyak,kulit kering,kulit kusam dan tak bermaya,kulit gelap semuanya boleh diatasi dengan penggunaan Double Serum Premium ni.

Ada dua botol kecil serum dalam satu kotak. Ditanda dengan NO 1(Repairing booster)  dan NO 2 (Ultimate mega lift)

Cara nak guna pun mudah je.


1-cuci muka dengan menggunakan whitening  Soap
-whitening soap ni sabun untuk  mencerahkan kulit..Kulit saya memang tak de jerawat besar-besar.tapi jerawat halus2 tu banyak kat dahi.tapi lepas 3 hari guna jerawat beransur2 hilang...Boleh guna sabun ni untuk badan juga.




 2- Sapu Repairing Booster (botol NO 1)
Picit 1-2 titis je kat atas tapak tangan.kemudia tepuk2 kat muka.Ingat tau..1-2 titis je.jangan pi picit satu tiub tu pulak.benda boleh pakai sebulan tengok2 habis dalam seminggu je.
Fungsi Repairing Booster -
✔ Mengurangkan Kulit Berminyak
✔ Mengurangkan Jerawat
✔ Merawat Jeragat
✔ Mengembalikan Tona kulit tak sekata

3- Sapu Ultimate Mega Lift (botol NO 2)
Yang ni awak guna 1 titis pun dah cukup sebab dia likat dan pekat.Titis atas tapak tangan dan tepuk kat muka perlahan-lahan.
Fungsi Ultimate Mega Lift -
✔ Mengurangkan Kedutan
✔ Meningkatkan Keanjalan Kulit
✔ Membantu Melembapkan Kulit
✔ Mengekalkan ketahanan Kulit

Mudah kan??Guna 2 kali sehari.pagi dan malam.



Muka tak pakai bedak dan kanan muka pakai bedak....Hilang sudah jerawat2...:)
kulit pun bersih je.takde bekas2 cela...keluar rumah sapu bedak je dah cukup..
tak payah makeup beriya semata2 nak tutup jerawat...


harga :whitening soap :rm29.
Double serum:rm119

Nak dapatkan Babeskin Double Skin Premium ni ??
kat mana nak beli Babeskin Double Premium ?
cepat2 hubungi :-

012-2444 014 (Nurul)
012-2444 041 (Jane)
018-2444 988 (Fiqa)
011-1888 9948 (Shila)

Follow IG babeskin365 untuk dapatkan banyak maklumat tentang Babeskin Double Serum premium

sekian..


Comments

  1. Kalau dah namanya perempuan, asal nampak kulit dah tak anjal, menggagau tangan dok sapu serum bagai *_* Saya pun suka pakai serum ni. Rasanya sejak masuk 30 tahun dah berkenalan dengan cik serum ni ^_^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih, bagi mereka yang berminat untuk dapatkan boleh whatsapp di no yg tertera. -nurul

    ReplyDelete
  3. Klau berkesan apa salahnya d try kan

    ReplyDelete
  4. Memang 1 kemestian bg aida.
    Aida br je test 1 serum.
    Masih nak pantau hasil nyee :-)
    Member rekomen...

    ReplyDelete
  5. ramainya dah pakai,mesti bestkan

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…