Skip to main content

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY DIANARASHID DAN KAWAN2 COMELNYA...hehehe

  Ini senarai pemenang Giveaway ..
kepada pemenang sila hubungi penaja yang di link yang saya dah letak tu ye..
kalau tak follow lagi ,tak like lagi sila la buat ikut aturan..
Nanti dia tak bagi hadiah baru tau..hahahah

senarai peserta 


 Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
hubungi  saya  Fb: diana rashid



 1 BB cream Seqy Beauty Natural Tone dan 1 Cleanser Seqy Beauty X 1 Pemenang
Hubungi Kak Aya : email-
rohaya.yusuf@zurich.com.my


          
5 shishedo mask x 1 pemenang
Hubungi FB : Diana rashid




topup RM10 x 1 pemenang
Hubungi Fb ; diana rashid 





Tudung 
Hubungi Fb : Azian Khalil




Tudung 
Hubungi Fb : Azian Khalil




Novel (Kalau Sungguh Bagai Dikata) 
Hubungi :Rafina Mimi 





Produk shaklee (chewable vita c)
Eima 
Hubungi : Vitamingarage.blogspot.com
Whatsapp:0129220376



Hubungi Facebook Safura Fadhlan



kufi saiz A4 
Hubungi Facebook : Huda

kufi saiz A4 
Hubungi Facebook : Huda

Hijab pins by mommylin
Hubungi facebook :Allene


terima kasih semua yang join...
Bila hadiah dah sampai jangan lupa canang2 kan...
biar cemburu seisi alam..
ewah!!macam besar sangt hadiah nya..kan??hahahahah


sekian..

Comments

  1. ruginya dah terlepas GA ni...ape pun tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  2. sikit lagi . xde rezeki , hehee . tahniah pada pemenang :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ada rezeki jugak..thanks Diana Rashid dan Kawan2.. :)

    ReplyDelete
  4. 16 tak sangkut..tapi tak apalah..tahniah alls..

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang.. no.44 tu tak ada pemiliknya.. hehe :D

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua yg menang
    tq pd kengkawan yg sudi blogwalking ke blog

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang dan sponsor hadiah.
    Xsempat nak join
    InshaAllah di lain GA ...

    ReplyDelete
  8. tahniah...bestnya dpt hadiah

    ReplyDelete
  9. tahniah semuanya.... :)

    baru dapat singgah jenguk akk..

    ReplyDelete
  10. tahniah semua..
    tak sempat nk join :(

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..terselit no 39 kat situ.. tenkiu kak diana! tahniah pada semua yang menang..

    ReplyDelete
  12. Tahniah bg yg menang..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..tahniah untuk semua pemenang

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat pemenang yer

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG!!

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat semua pemenang.

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah menang,,,terima kasih daun keladi..lain kali buat GA lagi ^^

    ReplyDelete
  18. tahniah semua
    no.1 tak naik plak ...

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada semua. pemenang novel kalau sungguh bagai dikata, silalah hubungi saya dengan kadar segera. terima kasih :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum ... Maaf terlepas pandang ... Blh tuntut lg tak nie hadiah nyer ?

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum ... Maaf terlepas pandang ... Blh tuntut lg tak nie hadiah nyer ?

    ReplyDelete
  22. Tahniah buat semua pemenang. Yang tak menang janganlah bermasam muka, bersedih hati. Cuba lagi lain kali. Yang tak join, jangan ngengada nak sedih juga (termasuklah saya)!

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …