SEMPENA HARI ISTIMEWA SAYA....

Assalamualaikum...

Tawaran untuk bulan 5 dan 6 ni..
Semperna hari istimewa saya..
heheheh...saya nak bagi diskaun la untuk peniaga2
yang berminat nak beriklan kat blog saya,..



Untuk kotak iklan 300x300 disidebar..
sewa hanya RM20 untuk 3 bulan.
tawaran dari hari ni sampai 3/6..
tau kan 3/6 tu hari apa??ehem...hehheh


Sama jugak dengan iklan kat bawah header tu..
saiz 729x120..
RM20 untuk 3 bulan..
bermula hari ni sampai 3/6 depan kalau awak bagi banner cepat dapat la 
pasang iklan tu sampai bulan 8 nanti..

tak kisah nak iklan kan apa..
nak raya ni kan ..boleh la siapa2 nak promot kain ke,baju ke
kuih raya ke..blog ke...

OK..tu je..
bagi yang tak tau..
29hb ni hari ulang tahun perkahwinan saya..yang ke 10 tahun tau..:P
3/6 tu hari jadi saya la..heheh..

kalau nak mudah sikit whatsapp je saya ye...
0125977656

sekian...

Post a comment

28 Comments

  1. Wahhh hebat offer dari diana ni, nak wish awal2 kt diana, Happy Birthday in Advance dan Selamat Ulang Tahun Perkahwinan yang ke 10 tahun...alhamdulilah dah 10 tahun melayari bahtera rumah tangga...pasti byk kenangan manis...kena jumpa diana ni akan datang kalau balik penang hehehe

    ReplyDelete
  2. happy anniversary n happy birthday sis

    ReplyDelete
  3. happy anniversary n happy birthday sis :)

    ReplyDelete
  4. tarikh bahagia..3/6 tu pun tarikh sejarah saya

    ReplyDelete
  5. cepat! rembat segera especially yg berbisnes biskut raya..kek raya..baju raya

    x lama lg anniversary..beznye! x sangka dah nak jangkau 10 thn usia wedd akak. alhamdulillah..moga akak, hb n anak2 sihat walafiat, dilimpahkan rezeki yg byk

    ReplyDelete
  6. Hepi bisday Diana & semoga murah rezeki selalu...

    ReplyDelete
  7. menarik nih..cepat2 hehee :)
    hari ape tu..hehe cewahhhh ~

    ReplyDelete
  8. wah2 murah tu.. sygnya yui xde koding tuk iklan..hahha..

    ReplyDelete
  9. baik punya offer..anyway happy annivesary walaupun belum waktunya..hihi

    ReplyDelete
  10. woww lamanye 10 thn ek moga berkekalan hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  11. Happy birthday in advance..... Beza bday kita 10hri je, Cikna 13/6....:-)

    ReplyDelete
  12. Lupa plak 'happy anniversary'

    ReplyDelete
  13. menarik offer ni akan di war-warkan segera

    ReplyDelete
  14. lelong2 . hehee . selamat ulangtahun perkahwinan ye kak

    ReplyDelete
  15. tawaran istimewa ni n jgn lepaskan peluang pada yg berusaha...

    ReplyDelete
  16. Happy anniversary kakak diana cayang... semoga kekal dooonia akhirat !

    ReplyDelete
  17. 29 hb juga tarikh last day saya praktikal

    ReplyDelete
  18. Tawaran menarik sempena dua tarikh yg sgt bermakna

    ReplyDelete
  19. kami pun sambut anniversary kahwin hujung bulan ni, 30hb.... baru ke-6...

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah 10 thn dh..
    bestnye 2 tarikh penting tu dekat2 je..

    ReplyDelete
  22. offer menarik ni....

    alhamdulillah 10 thn dh..

    ReplyDelete
  23. Happy anniversary diana rasyhid.moga bahagia bersama sampai ke jannah.

    Menarik tawaran tu.

    ReplyDelete
  24. wahh 10 tahun dah
    heee xtau nak iklan kan ape
    pape pon tahniah kak
    semoga berbahgia selalu

    ReplyDelete
  25. Saya nak komen keluar tajuk (macam tak biasa jerk...)!

    Saya ni datang sini sekali-sekala. Manalah tahu 29hb nanti sibuk tak sempat nak menyibuk kat sini, makanya saya nak ucap siang-siang buta ni Selamat Menyambut Ulangtahun yang ke-10 yerk. Dan begitu juga, Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke-30 an (*_*) pada 3 Jun nanti (dengan harapan jangan lupa wish kat saya pulak 29 Jun nanti) Hahahah!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)