SEBAB TU ORANG SURUH LETAK DALAM BLOGLIST...

Assalamualaikum...



Tiap kali saya buat GA..
saya selalu pesan kat siapa yang join supaya
letak blog saya dalam bloglist.
Bukan saja2 suruh..
tapi supaya peserta tak tertinggal apa2 update dari saya..

Boleh ingat tak GA mana ampa join??
kalau kaki GA memang tak ingat..
Sebab tu saya selalu pesan masuk kan dalam bloglist.

Ni dah berapa hari dah saya
umumkan pemenang GA ..
Tapi ada separuh lagi yang tak tuntut hadiah..
nampak sangt dia tak nampak pun
update saya tu..
nak nampak lagu mana kalau tak ikut pun syarat tu..kan??



Saya tak suruh ampa Follow blog saya ni..
tak suruh ampa like share atau follow ig twitter bagai..
Cuma suruh letak dalam bloglist ja..
Untuk kemudahan diri sendiri..
habis ja GA tu buang la url blog saya..

Ada jugak yang follow kat kotak widget follower tu..
memang kat blogger dashbord dia akan update..
tapi tak selalu update tu keluar..
ada setengah tu lepas 2, 3 hari kita publish entry baru dia update.

Saya sendiri ada bloglist untuk
letak url blog yang saya join GA..



Disebabkan saya ada bloglist untuk GA
ni la saya boleh tau blogger mana yang
buat GA lepas tu buat senyap ja ..
dia ingt orang lupa kot GA yang dia buat..
hehehe

sekian..


SEBAB TU ORANG SURUH LETAK DALAM BLOGLIST... SEBAB TU ORANG SURUH LETAK DALAM BLOGLIST... Reviewed by Diana Rashid on May 10, 2015 Rating: 5

13 comments:

  1. senang kalau masukkan dlm bloglist

    ReplyDelete
  2. Dah lama sy x join GA, nk update blog pun tak sempat...huhu

    ReplyDelete
  3. MCM TU YA..XRETI SEBENARNYA NK JOIN GA NI..

    ReplyDelete
  4. Syg kan menang tapi tak tuntut hadiah..

    ReplyDelete
  5. Sokong... memudahkan penganjur dan peserta bila masukkan dlm bloglist.. Senang nak tahu dah diumumkan pemenang ataupun tidakkk...

    ReplyDelete
  6. Hehhee..

    Yup memang kena masukkan dalam bloglist sebab senang nak pantau.

    ReplyDelete
  7. betul tu kak. kite bukan suruh saje2. nnt kalau ape2 senang alert.

    ReplyDelete
  8. encik tiga lalat.. kalau baca dengan nada marah bunyi nya marah..cuba baca dengan perasaan sedih..mesti entry ni sedih...

    Bukan soal hadiah mahal atau murah..tapi soal kepercayaan..bayangkan kalau peserta tu tak dapat apa2update lepas tu terus buat ftnah kata penganjur tipu..cemana rasa..?? awak rak pernah anjurkan GA mungkin tak tau rasanya..

    ReplyDelete
  9. lepas ni nak buat bloglist utk GA jugak la..
    thanx kak diana
    gud idea
    akk pny blog mmg dah tersenarai dlm bloglist ayu da pon

    ReplyDelete
  10. Rugilah kalau dah memang tapi terlepas pandang ☺

    ReplyDelete
  11. benda mudah je kan...aduyaiii

    ReplyDelete
  12. Oh, saya pun selalu terfikir penganjur suruh letak dalam bloglist sebab nak kita follow dia. Rupanya demi memudahkan kita check manalah tau kot nama kita yang dapat Iphone6 walaupun penganjur takda janji pun nak bagi hadiah tu. Hehehe....

    Saya ni jarang join GA sebabnya macam saya selalu katalah ^_^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.