Skip to main content

NOMBOR TELEFON TU MILIK ZAREMA ZAINAL ?

Assalamualaikum...

Makin hangat pulak cerita pasal Rita Rudaini dan pihak yang belah sana nun..
macam memang tak ada kesudahan pulak..


Terbaru Rita muat naik gambar yang tertera no tel seseorang yang dikatakan 
kerap mengganggu nya dengan mesej2 dan panggilan telefon.




 Tapi tadi baca kat oh bulan katanya no tel tu milik Zarema zainal..
diaorang dah check kat ID wechat tertera nama Zarema..

gambar dari oh bulan




Ish2...betul ke ni??
tengok rupa Zarema macam tak percaya je ini kerja dia..
Tak boleh ke kalau tak masuk campur urusan suami dia dan bekas isteri..?
rasanya lebih baik dia dok tepi je dari buat apa2 tindakan 
yang boleh membuatkan orang bertambah buruk sangka pada dia..


sekian...


Comments

  1. Huhu...xbaikkan..lainla kalau rita ganggu laki dia..huhu

    ReplyDelete
  2. Entahlah mcm2 diaorg ni...tapi kannn iols respek la kat rita tu...semangat kuat giler...mmg fighter!

    ReplyDelete
  3. aidil wat hal kot.. tu dia sportcheck.... hahaha

    ReplyDelete
  4. senang cerita..angkat je la nombor telefon tu. mungkin ada benda penting nak disampaikan. kalau benar dirinya tahu nombor tu dri zarema. melainkan kalau peminat fanatik yg lain..tp better angkat..supaya x la berprasangka yg bukan2. x pun block je kan senang. x perlu kecoh2 kat media. ooops retis..haha

    ReplyDelete
  5. erm tak habis2 lagi RR dengan kisahnya, apapun RR memang wanita yang tabah pada kak ana.

    ReplyDelete
  6. kak oo kak. orang pon dah update blog dah.

    ReplyDelete
  7. Ni antara salah satu sebab saya malas nak support industri seni Malaysia. Penggiat seni kita selalu glamer sebab isu-isu peribadi dan jarang glamer disebabkan bakat dalam bidang seni diorang tu sendiri.

    ReplyDelete
  8. alahaiii..xtau nk kata apa..
    artis oh artis..

    ReplyDelete
  9. macam2 kes
    xtau la hanya mereka je yang tau kebenarannye tu kan

    ReplyDelete
  10. Bilalah nak habis cerita mereka bertiga ni. Yang dah lepas tu tutup buku ajelah. Yang isteri baru pun satu, menyibuk sama apahal.

    Tak faham sebenarnya cerita mereka bertiga ni. Mula-mula kesian kat bekas bini, lepas tu rasa kesian pulak kat bekas lakinya, lepas tu rasa nak marah pulak kat bini baru. Bilalah nak habis cerita depa ni!

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…