NAMPAK LAPTOP TERUS SAKIT KEPALA...

Assalamualaikum...

Lama ceq cuti..
3 hari  blog tak update..hahha..
rasa syok je bila bebas dari dunia maya ni..
tapi bila balik rumah nampak laptop dan2 kepala otak kusut balik..
hahhaha..dok pikir  ada 3,4 review dah beratur tu..
kan bagus kalau ada pembantu.kan??ekekek..
berangan aih nak ada admin lain untuk blog ni..
tak mampu makcik nak membayar nya...
review pun saya ambik murah2 je lepas tu nak share berdua pulak..
sakit la gini..:)

Entah apa cerita yang tengah hangat sekarang ye??
ke tak de apa2 yang berubah pun??
Rindu sangt nak baca entry kawan2 yang bersusun kat bloglist tu?
sihat ka,sakit ka??
satgi lepas siap semua benda ni ceq pi baca ye..

http://norainiazhari.blogspot.com/


Sebelum tu nak ajak pi baca blog kawan ni sat..
dia kata dah kembali aktif menulis blog..
harap2 berpanjangan la semangat menulis dia tu ye??
jangan tak sampai seminggu semangat tu kembali sejuk..dah la...
klik gambar tu untuk ke blog Noraini..



sekian...
NAMPAK LAPTOP TERUS SAKIT KEPALA... NAMPAK LAPTOP TERUS SAKIT KEPALA... Reviewed by Diana Rashid on May 25, 2015 Rating: 5

12 comments:

  1. kak diana ni kadang2 banyak persamaan dgn saya.. kalau keluar rumah memang terputus hubungan dengan dunia maya. Bukan tak boleh online kat luar tapi tak nak biasakan diri. Kat rumah kita dah banyak masa untuk online so takkan keluar bawak anak jenjalan pun nak ngadap enpon jer. semalam tgk sepasang mak bapak ni.. biar je anak dia main, depa sibuk dgn hp. kita pulak tlg risau dgn anak depa

    ReplyDelete
  2. Slmt kembaali ke Alan maya Kak hihi,

    ReplyDelete
  3. adoiii tiba-tiba sendiri terasa sakit kepala sebab ada banyak juga yang beratur di belakang tu yang menunggu giliran memasing nak diselesaikan...

    ReplyDelete
  4. cuti sekejap xpa diana sambil cari ilham utk terus menulis.

    ReplyDelete
  5. Haha...selamat mengarang review diana

    ReplyDelete
  6. Mmg relax sbnrnya bila cuti dr berblog nih...

    ReplyDelete
  7. perasan kak, 2-3 hari ni akak jarang update. selalunya entry akak selalu up to date kat bloglist. moga akak diberi kesihatan yg baik. moga diberi ilham menulis yg mencurah2.

    cuaca panas memanjang mungkin faktor tu bg kita pening.

    ReplyDelete
  8. hehehe nasb baik ayu xde pnyakit sakit kepala lepas tgk laptop
    tapi kalau keluar tu mmg jarang jugak jenguk alam maya nie
    rasa bebas kan

    ReplyDelete
  9. Salam, hahaha sy ni pun lama jugak xupdate blog...blog akak blog 1st yg sy jenguk ni haa..haha :D

    ReplyDelete
  10. Uhuh.. ada 'cooling period' juga rupanya Diana ni. Ingatkan setiap hari mesti ada entri. Saya ni pun dah gigil-gigil nak blogwalking. Pagi tadi jerk nak taip entri terbantut-bantut sampai ke tengahari dek sibuk. Itu yang entri panjang pun den tak perasan tau.

    Eh, orang macam awak tak boleh lama bercuti update blog. Nanti takda cerita pulak orang nak baca!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.