NAK TIDUR LA TU......

Assalamualaikum...

Sejukkkk...
Pagi ni hujan la..best ni kalau sambung tidur..
hahah..tau nak tidur je..
Teringat satu drama ke filem entah
yang saya tonton dulu..

mak nya pesan kat anak dia..
"kalau nak cari isteri,cari la yang tak kuat tidur.."
masa tu kecik hati mak cik tau...hahahh..



Tapi kalau dah mengantuk nak buat ceman..kan/
kena la tidur jugak..
bahaya tau tak cukup tidur nih.
cemana kalau masa memandu dia tertidur??
errr...pengguna jalan raya lain pun terkesan sama.

Saya dah banyak kali tengok
ada pemandu yang tertidur di traffic light.
sampai ada yang datang terpaksa ketuk cermin kereta.

Jom la tengok gambar2 tidur yang lucu...
boleh jugak buat mood kembali ceria pagi nih...







sekian..





NAK TIDUR LA TU...... NAK TIDUR LA TU...... Reviewed by Diana Rashid on May 12, 2015 Rating: 5

10 comments:

  1. kalau dah tak tahan nak buat macam mana kan...tidur jelah..ala..tidur pun bukan lama sangat kan

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum :)
    singgah pagi

    ReplyDelete
  3. Kadang2 sampai opis penyakit mengantuk sgt diana...julia tidur jap dalam surau...lega

    ReplyDelete
  4. kalau dah mengantuk, tidur kejap pon takpe

    ReplyDelete
  5. apa definisi kuat tidur? kalau sehari tidur sampai 15 jam , memanglah orang tak pueh hati.ho ho.
    aku kat ofis slalu mengantuk,tgh cari resepi terbaik utk fit kat ofis, teliti makan dan senaman.entah menjadi entah tidak.

    ReplyDelete
  6. klu ngntok ubat nya mmng tido je pon ;p

    ReplyDelete
  7. Klau da mgtok sgt x blh thn.to do je la kan hhehe

    ReplyDelete
  8. Klau da mgtok sgt x blh thn.to do je la kan hhehe

    ReplyDelete
  9. macam macam gaya tidur ada..nampak sangat mengantuk tu

    ReplyDelete
  10. Saya dulu masa muda memanglah kuat tidur. Sekarang ni tak lah. Itu pun kakak saya kata saya masih kuat tidur kalau sesekali dia tahu saya tidur di siang hari. Macamana tu?

    Macam-macam aksi bila dah tidur. Bukan sedar pun orang pandang!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.